fbpx

Grdi ‘halloween’ puloverji so vse, kar potrebuješ, da odženeš poletje

Grdi ‘halloween’ puloverji so vse, kar potrebuješ, da odženeš poletje

Nismo se niti poslovili od poletja, a največji ljubitelji halloweena na spletu že strašijo s srhljivimi tematskimi vzorci, ki so jih vključili v vsako področje svojega življenja. Ker nimajo vsi radi sonca in vročine, so privrženci hladnejših dni ustvarili halloween puloverje, s katerimi lahko odženeš poletje in prikličeš mračne dni. Ti je ta ideja všeč?

Čeprav halloween nima nikakršne zveze s Slovenijo, se je trend šemljenja, prirejanja zabav v čast tega praznika in nakupovanje s halloweenom povezanih izdelkov uveljavilo tudi pri nas. Kar je najbolj kul, tega praznika ne slavite zgolj en dan, temveč je cel mesec namenjen peki bučnih piškotov, ogledovanju srhljivih filmov in nošenju tematskih puloverjev. Ko je ravno govora o puloverjih, letos boste lahko z nošenjem takšnega puloverja dejansko odgnali poletje. Ko jih boste videli, vam bo jasno, zakaj.

Galerija slik – Halloween puloverji

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!