Obupni puloverji iz osemdesetih
Utrip mesta · moda

Z mrazom so se v naša življenja vrnili puloverji. Že res, da so nam osemdeseta dala odlično glasbo in filme, a ko je šlo za puloverje, so pogrnila na celi črti. Oglejte si te modne katastrofe iz preteklosti, ki pa vas bodo dodobra nasmejale. Ste tudi sami kdaj nosili kaj podobnega?

Osemdeseta so bila zlata leta glasbe in filma. Za modo malo manj, vsaj če sodimo po puloverjih, sicer pa gre za eno od najbolj opaznih modnih obdobij. Tedaj so se oblačil v precej zajetne puloverje, navada pa je bila, da so jih zavezali okoli ramen.

PREBERITE ŠE: Najgrši božični puloverji; tako grdi, da so že lepi

Vsi, ki ste dovolj stari, dobro veste, o čem govorimo, tisti, ki ste to obdobje zamudili, pa si oglejte spodnjo galerijo, da boste spoznali, kako srečni ste lahko, da vam ni bilo treba trpeti tako groznega modnega trenda. Pozabite na grozne božične puloverje, to so šele pletene katastrofe!

Grozni puloverji iz osemdesetih, ki se nikoli ne smejo vrniti v modo:

Odpri galerijo

So to najbolj ljubke torbice, ki ste jih kadarkoli videli? Challky - kratka majica z ustvarjalno površino Challky: majica s ‘tablo’, po kateri lahko rišete in pišete Pametne superge Vixole Vixole – futuristične pametne superge z LED-zaslonom PicMonkey Collage 1 Ops!Objects: italijanski modni nakit za vse, ki ljubite edinstvenost · · · · ·