Gucci x SEGA: čevelj, ki združuje modno eleganco z igrivim svetom iger.
Utrip mesta · moda

Modni privrženci vedo, da so letos številne prestižne znamke, ki veljajo za ustvarjalke najbolj elegantnih oblačil in obutve, izdale nenavadne modele superg različnih barv in dekoracij. Tudi Gucci je v svojo kolekcijo obutve dodal takšen ektravaganten par.

Maja so ljubitelji Guccija prejeli informacijo, da bodo ustvarili posebne ‘puhaste’ SEGA x Gucci superge, ki združujejo eleganco in svet računalniških iger. Napočil je trenutek, ko jih boste lahko naročili v številnih barvah in vzorcih na njihovi spletni strani.

Tisti, ki ste privrženci bolj nevtralnih barv, boste lahko naročili model v beli ali črni barvi, tisti, ki želijo biti ekstravagantni, pa lahko svoja stopala okrasijo z zelenim ali pisanim modelom.

Na prvi pogled superge SEGA x Gucci niso nič posebnega, a jih na vrvici pripeti sijoči se kristali, ki jih lahko s čevlja tudi snamete, transformirajo v obutev tega poletja. Tako kot so kristali na supergah sijajni, je tudi cena tega čevlja lesketajoča se, saj boste zanj odšteli 1.590 ameriških dolarjev (preračunano 1.388 evrov). Tudi če se vam zdi ta cena vrtoglava, si je vredno ogledati fotografije teh zanimivih modelov superg.

Galerija slik – Gucci x SEGA

Gucci x SEGAOdpri galerijo
Kako izbrati ustrezen klobuk glede na obliko svojega obraza? Kako izbrati ustrezen klobuk glede na obliko svojega obraza? reebok victoria beckham Reebok x Victoria Beckham: najbolj epska športna oblačila, združena z visoko modo tumblr_pbt7srK0uc1sox1blo1_1280 Ikonični škornji Dr. Martens, oviti v bleščice, so čevlji te jeseni vansvangogh9 Vans x Van Gogh Museum: kolekcija, v katero se boste zaljubili · · ·