fbpx

Modna sodelovanja blagovnih znamk, ki so nas razveselila v letu 2022

Foto: gucci.com

V modnem svetu nas velikokrat razveselijo sodelovanja najljubših oblikovalcev in modnih znamk. S poslovne strani takšne stvari vedno pozitivno vplivajo na podobo in privabljajo nove potencialne kupce. Predstavljamo vam sodelovanja, ki so letos v modnem svetu pustila velik pečat.

New Balance in Miu Miu

Poleg nizkih mini kril in puloverjev s kratkimi rokavi je na razstavi Miu Miu za pomlad / poletje 2022 svojih pet minut imel New Balance 574 v reinterpretaciji Miuccie Prade. New Balance je na modni sceni prisoten že nekaj časa in je zagotovo ena najboljših vrnitev, ko gre za športne znamke iz osemdesetih le, ta model pa je hitro našel pot do streetstyle publike. Zanj so značilne nedokončane obrobe, prihajajo pa v beli, bež in modri barvi.

Supreme in Burberry

Ideologija blagovne znamke Supreme temelji na omejeni seriji in na tem, da dela vse v nasprotju s povpraševanjem trga. Tokrat nas čaka nepričakovano sodelovanje s prepoznavnim potiskom preppy Burberry, ki združuje angleško klasiko in znamko new age hypebeast. Irina Shayk je obraz kolekcije in zbirka vključuje jakne, hlače, modne dodatke in celo rolko in svilene pižame.

Birkenstock in Manolo Blahnik

Priljubljeni copati Birkenstock copate veljalo za vrhunec udobja, tokrat pa so v sodelovanju s priznanim modnim oblikovalcem Manolo Blahnikom. Čevlji so nastali po vzoru Carrie Bradshaw, ki jo igra Sarah Jessica Parker, in njenega modrega “Manolosa”. Blahnik je natikače Arizona z dvema zaponkama in cokle Boston (pre)oblikoval v treh barvah, vključno z dvema novima dizajnoma, ki nadomeščata standardno usnje in semiš, ki so jih uporabniki Birkenstocka vajeni.

Marni in Veja

Poleg modela superg New Balance je vplivna scena že leta nora na francosko znamko obutve Veja. Njihov klasični model V10, pred kratkim pa tudi globok model V15, je Marni prejel urbano in barvno intenzivno prenovo. Kot pravi sam kreativni direktor italijanske znamke, je bilo bistvo doseči učinek DIY in vrnitev v otroštvo, ko smo prvič dobili flomaster in svobodo ustvarjalnosti. Modeli superg so na voljo tako moškim in ženskam.

Gucci in Adidas

Alessandro Michelle je že od nekdaj iskal navdih v modi 60-ih in 70-ih, zato je oblikoval superge Gucci Gazelles. Sodelovanje pa je obrodilo tudi druge modne kose, kot so jakne, torbe, puloverje, ki jih bodo nosili vsi modni športni navdušenci.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!