Hackrod 'La Bandita'
Utrip mesta · mobilno

Hackrod ‘La Bandita’ je prvi avtomobil na svetu, ki je bil razvit v okolju navidezne resničnosti, se izpopolnil s pomočjo umetne inteligence in nastal s pomočjo 3D-tiskanja.

‘La Bandita’ je roadster, ki prihaja iz ultramodernega kalifornijskega podjetja Hackrod. Pri projektu sodeluje tudi Siemens, ki s svojo digitalno inovativno platformo omogoča posameznikom, zagonskim podjetjem in drugim ustvarjati izdelke po lastnih željah in potrebah. In to s takšno preprostostjo, kot bi igrali videoigrico. Podjetje Hackrod ima že kopico izkušenj iz digitalnega sveta in vidi prihodnost avtomobilske industrije povsem po svoje.

‘La Bandita’ zagotovo deluje kul, inženirji pri Hackrodu pa verjamejo v to, da si bo kmalu lahko vsak posameznik po lastnih željah natisnil svoj sanjski avtomobil s pomočjo 3D-tiskanja. In seveda tehnologije, ki jo v tem trenutku razvijajo pri Hackrodu. Prototipna ‘La Bandita’ je namenjena temu, da se svetu predstavi še nepoznana, ultramoderna tehnika izdelave avtomobilov. Vsak proces pri izdelavi prototipa je povezan z moderno tehnologijo. Dizajn avtomobila je bil narejen s pomočjo navidezne resničnosti, kjer je svoje dodala še učljiva se umetna inteligenca. Na koncu je 3D-tiskanje omogočilo končno in otipljivo podobo iz ‘mesa in krvi’.

Sicer pa, roko na srce, kaj drugega pa bi lahko pričakovali od rahlo ekscentričnega vodstva podjetja Hackrod? Če sta med njimi filmski režiser in vesoljski inženir, ki ju je združila ljubezen do vožnje in avtomobilov, je težko pričakovati kaj drugega kot kopico znanstvene fantastike, moderne tehnologije in komaj resničnih izdelkov. Svojo ‘La Bandito’  lahko prednaročite na Hackrodovi spletni strani, prav pri vsaki od njih pa bodo upoštevali vaše želje in tako boste tudi vi lahko imeli svoj sanjski avtomobil.

Galerija slik: Hackrod ‘Le Bandita’

Hackrod 'La Bandita'Odpri galerijo
FordPass SmartLink Fordpass Smartlink: novodobna tehnologija tudi v starejših Fordih Nissan Titan Warrior Concept Nissan Titan Warrior Concept: brutalno hud Nissan za brezpotja Dynamiq GTT 165 Dynamiq GTT 165: luksuzna 50-metrska jahta za 24.400.000 evrov Opel Corsa GSi Opel Corsa GSi: opazen športni karakter · · · ·