PortadaHP2jpg
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Oboževalci mladega čarovnika Harryja Potterja bodo znova prišli na svoj račun. Po seriji odličnih knjig in filmov zdaj prihaja še mobilna igrica, ki omogoča navadnim smrtnikom, da se prelevijo v čarovnike.

Težko pričakovana mobilna igrica Harry Potter: Hogwarts Mystery je že bila izdana v Avstraliji in Novi Zelandiji, medtem ko bo drugod po svetu na voljo od 25. aprila.

Dogajanje je v aplikaciji tako kot v knjigah razdeljeno na poglavja, ki se odvijajo v daljšem časovnem obdobju na šoli za čarovnike Bradavičarki. Razpeto je med tragičnim umorom staršev Harryja Potterja in šolanjem mladih čarovnikov.

Kaj od igralca zahteva nova igra?

V prvem koraku mora igralec ustvariti svoj lik – čarovnico ali čarovnika, ki ga je seveda mogoče obleči po meri. Nato sledi selitev v Prečno ulico, kjer boste spoznali svoje sošolce in bodočo najboljšo prijateljico Rowan.

V knjižnici bo treba prevzeti knjige, ki so obvezne za šolanje v prvem letniku. Potrebovali boste tudi čarobno palico, ki jo je moč dobiti pri Olchenbatu. Prav tako si boste morali izbrati dom. Ko se v njem namestite, lahko začnete obiskovati predavanja na Bradavičarki in se naučite veliko novega. Za uspešno delo boste ustrezno nagrajeni.

Ob sodelovanju v razredu, učenju in pomaganju drugim se bodo porabljale t. i. energijske točke, ki jih boste prejemali vsake 3 minute. Če ste nestrpne narave, bo mogoče točke kupiti s pravim denarjem.

Glede na odločitve, ki jih boste sprejemali ob igranju, se bo izoblikovala osebnost vašega lika. Povišanje ravni različnih lastnosti, kot so pogum, empatija in znanje, bo omogočilo sklepanje novih prijateljstev in rivalstev.

Kmalu se boste torej lahko preizkusili v vlogi čarovnika. Sliši se mamljivo, kajne? Igra bo na voljo za operacijska sistema iOS in Android.

shutterstock_1542548600 To je 5 aplikacij, s katerimi lahko popolnoma enostavno služite denar! waving-app-voice-dating-match-designboom-1200-1 Pozabite na videz, ta aplikacija vam poišče sorodno dušo na podlagi glasu Signal samodejno kodira sporočila. Signal poskrbi, da vaša sporočila ostanejo skrita daria-nepriakhina-198549-unsplash Hold: aplikacija, ki vas nagradi, če pustite telefon pri miru · · · ·