Moto Mods dodatek Hasselblad True Zoom
V zraku · tehnologija

Hasselblad, švedski proizvajalec vrhunskih fotografskih aparatov, je predstavil dodatek Moto Mods za družino Motorolinih telefonov Moto Z – Hasselblad True Zoom. v nasprotju z drugimi Hasselbladovimi izdelki, katerih cene segajo v nebo, morate za tega odšteti vsega 225 dolarjev. Nudi 10-kratno optični povezavo in omogoča fotografiranje v formatu RAW.

Hasselblad True Zoom je vrhunski Moto Mods dodatek za telefone Motorola Moto Z, s katerimi lahko te v marsičem nadgradite. Hasselbladov fotografski dodatek prinaša 10-kratno optično povezavo (zoom objektiv 25–250 mm) in fotografiranje v formatu RAW.

PREBERITE ŠE: Motorola Moto Z – modularni pametni telefon, ki to ni

S Hasselbladovim dodatkom telefon dobi silhueto in obliko kompaktnega fotoaparata, vključno s fizičnim gumbom za proženje in upravljanjem zooma. Krasi ga Xenova bliskavica, 2,3-palčni CMOS, tipalo ločljivosti 12 slikovnih točk, zaslonka f/3.56.5 in razpon občutljivosti ISO 100–3200. Omogoča snemanje v ločljivosti 1080 p in ima vgrajena dva mikrofona. Na voljo bo od 15. septembra 2016 dalje.

Moto Mods dodatek Hasselblad True ZoomOdpri galerijo

Televizor Philips 4K OLED TV Televizor Philips 4K OLED TV: edini OLED 4K-UHD TV z Ambilightom na svetu Pametne ura Samsung Gear S3 Pametna ura Samsung Gear S3 je razlog, da boste želeli novo uro Brezzrcalni fotoaparat Fujifilm X-A3 Fujifilm X-A3: retro fotoaparat za selfi generacijo Priljubljenost brskalnikov v Sloveniji. Najbolj priljubljen brskalnik 2016 v Sloveniji je … ·