Hibridna zobna ščetka Be.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Veliko je pripomočkov, s katerimi lahko zelo učinkovito in dobro negujemo svoje zobe. No, konec koncev naj bi dobra ščetka in nitka zadostovali. A vedno je lahko še boljše. Vsaj tako mislijo pri podjetju Goodwell Co., kjer so izdelali hibridno zobno ščetko. Poglejmo si jo.

Be., kot so ščetko poimenovali, ima vse lastnosti električne zobne ščetke, minus onesnaževanje. “Kakšno onesnaževanje?” se sprašujete. No, električne zobne ščetke poganjajo baterije, ki jih po uporabi zavržemo in s tem na takšen ali drugačen način obremenimo okolje.

Ščetka Be., katere ime je sestavljeno iz začetnic Beyond Electric, je drugačna. S patentirano pametno tehnologijo omogoča čiščenje zob s kar 80.000 ‘udarci’ v dveh minutah, kar je več, kot zmorejo električne ščetke, ki jih poznamo. Vse, kar morate storiti, je, da nanesete zobno pasto, spodnjo stran ščetke Be. dvakrat zasukate ter si začnete umivati zobe. V ščetki je tudi senzor, ki bo opozoril na pretiran pritisk in s tem (za)ščitil predvsem vaše dlesni. Vsi materiali ščetke BE. so biorazgradljivi. Razveselili pa se je bodo tudi popotniki, saj je izjemno preprosta za uporabo ter majhna za pakiranje.

Cena za ščetko Be. je 80 evrov.

Galerija slik: Hibridna zobna ščetka Be.

Hibridna zobna ščetka Be.Odpri galerijo

cover-1000-500-rylo Kamera Rylo 360: majhna, a izjemno zmogljiva Pimax 8K VR – najboljša izkušnja v navidezni resničnosti do zdaj Pimax 8K VR: najboljša izkušnja navidezne resničnosti do zdaj Blackboard-Hero Blackboard Electronic Writing Tool: tablica kot šolska tabla? Samsung-Galaxy-Tab-A-2017-8.0-1-1024x867i Novi Samsung Galaxy Tab A: razveselile se ga bodo družine ·