fbpx

Hibridna zobna ščetka Be.

Hibridna zobna ščetka Be.

Veliko je pripomočkov, s katerimi lahko zelo učinkovito in dobro negujemo svoje zobe. No, konec koncev naj bi dobra ščetka in nitka zadostovali. A vedno je lahko še boljše. Vsaj tako mislijo pri podjetju Goodwell Co., kjer so izdelali hibridno zobno ščetko. Poglejmo si jo.

Be., kot so ščetko poimenovali, ima vse lastnosti električne zobne ščetke, minus onesnaževanje. “Kakšno onesnaževanje?” se sprašujete. No, električne zobne ščetke poganjajo baterije, ki jih po uporabi zavržemo in s tem na takšen ali drugačen način obremenimo okolje.

Ščetka Be., katere ime je sestavljeno iz začetnic Beyond Electric, je drugačna. S patentirano pametno tehnologijo omogoča čiščenje zob s kar 80.000 ‘udarci’ v dveh minutah, kar je več, kot zmorejo električne ščetke, ki jih poznamo. Vse, kar morate storiti, je, da nanesete zobno pasto, spodnjo stran ščetke Be. dvakrat zasukate ter si začnete umivati zobe. V ščetki je tudi senzor, ki bo opozoril na pretiran pritisk in s tem (za)ščitil predvsem vaše dlesni. Vsi materiali ščetke BE. so biorazgradljivi. Razveselili pa se je bodo tudi popotniki, saj je izjemno preprosta za uporabo ter majhna za pakiranje.

Cena za ščetko Be. je 80 evrov.

Galerija slik: Hibridna zobna ščetka Be.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.