high-art-2019-natural-cannabis-company-17
V zraku · buzz buzz

Podjetje Natural Cannabis vsakoletno organizira natečaj High Art, s katerim želi konopljo združiti s kreativnostjo. Umetnine, ki so si prislužile naziv najboljših na tekmovanju High Art 2019, so zares neverjetne!

Natural Cannabis, ki ga je leta 2005 ustanovila Dona Frank, svojim strankam ponuja široko paleto izdelkov iz medicinske konoplje. Od leta 2014 naprej organizira umetniško tekmovanje High Art, ki umetnikom z različnih koncev sveta daje možnost, da izrazijo svojo kreativnost.

Umetnine je bilo preko spletne strani podjetja mogoče oddajati med 20. februarjem in 20. marcem letos. Organizatorji pri tem niso predpisali nobene omejitve glede števila prijavljenih del na tekmovalca. Osrednja tema natečaja je bila tehnologija v povezavi s konopljo.

Najbolje ocenjena dela so bila kakopak razglašena 20. aprila, ki se je uveljavil kot svetovni dan uživanja marihuane. Zmagovalec si je prislužil nagrado v vrednosti 25 tisoč dolarjev. 15 jih bo pripadlo njemu, 10 pa jih bo moral nameniti dobrodelni organizaciji po njegovi izbiri. Drugouvrščeni bo prejel 5000 dolarjev, tretjeuvrščeni 2500 dolarjev, medtem ko se bodo tekmovalci, razvrščeni od 4. do 20. mesta, morali zadovoljiti s 500 dolarji. Dela bodo prav tako razstavljena v galeriji High Art, ki se nahaja v Santa Rosi.

Vas zanima, katere umetnine so najbolj prepričale žirijo na tekmovanju High Art 2019? Odgovore najdete v spodnji galeriji.

Galerija: High Art 2019

20. Lauren Altman – ViralOdpri galerijo
Le enkrat so jih pokazali: skrivni talenti zvezdnikov Le enkrat so jih pokazali: skrivni talenti zvezdnikov Lilo-Header Bravissimo Lilo: napihljiva blazina z odprtino za ženske prsi shutterstock_1030421269 Kako prevzeti odgovornost za svoje življenje: 10 smiselnih nasvetov shutterstock_197776940 Keltski horoskop: najbolj čaroben horoskop, ki odkriva tvoje skrite moči ·