Location (9)
Utrip mesta · moda

H&M Studio, ki je novo ime za H&M-ovo sezonsko kolekcijo ključnih kosov oblačil, je na pariškem tednu mode priredil modno revijo za jesen 2014. Prevladujoče vzdušje kolekcije, ki so jo predstavili večinoma nasmejani modeli, kar je v modi prava redkost, je kombinacija ženstvenosti in moškosti z oprijetimi oblekami in drapiranimi zgornjimi deli, ki se nosijo pod moškimi suknjiči ter motorističnimi in letalskimi jaknami.

Revija H&M Studia je potekala v Grand Palaisu pred 600 gosti, med katerimi so bili tudi Miranda Kerr, Jessica Alba in Solange Knowles, prek spleta pa si jo je v družbi francoske televizijske modne izvedenke Mademoiselle Agnès ogledalo občinstvo po vsem svetu. Za modno revijo se je zgodovinski Grand Palais preobrazil v mestno urbano pokrajino z grafičnimi arhitekturnimi linijami in oglasnimi panoji po vsem prostoru. Na začetku prostora je bil oder, kjer je prihajajoča francoska zvezdnica HollySiz med modno revijo nastopala v živo.

Modeli, kot so Andreea Diaconu, Joan Smalls, Izabel Goulart in Saskia de Brauw, so bili oblečeni v sezonski videz: brezbrižnost 21. stoletja, v katerem se ženstveni slogi mešajo z moškimi. Med tkaninami najdemo svileni krep, svileni saten, gladek kašmir in žamet. Plašč iz umetnega usnja dodaja teksturo z detajli v obliki bleščic in vezenin s kamenčki. Zanimivost Modne revije H&M Studia so predstavljali tudi pogosto nasmejani obrazi modelov, kar na modnih pistah vidimo izjemoma redko in s čimer so še dodatno poudarili lahkotnost in igrivost kolekcije.

“Obožujem mešanico ženstvenosti in moškosti za jesen. Oprijete obleke in drapirani zgornji deli so novi nujno potrebni kosi, še zlasti, ko se nosijo s suknjiči ali motorističnimi jaknami. Pariški duh bomo s tem popeljali v svet H&M-a”, je povedala vodja dizajna v oddelku New Development Ann-Sofie Johansson.

“Čudovito je biti prisoten na H&M Studio v Parizu in si ogledati to kolekcijo. H&M je prekrasna blagovna znamka – cenovno dostopna, nosljiva in izredno modna”, je bila navdušena Miranda Kerr.

““Obožujem H&M – res je razburljivo in zabavno biti tukaj. Pri oblačenju rada kombiniram različne stvari, zato obožujem nakupovanje v H&M-u, ker tam vedno najdem nekaj novega”, pa je mnenja slavnih zaključila Jessica Alba.

Kolekcija bo od 4. septembra 2014 na voljo v približno 250 prodajalnah H&M po vsem svetu, ogledate pa si jo lahko v spodnji galeriji.

Odpri galerijo

Klasičen balonar postavi naš styling stopničko višje Dolce&Gabanna sta nas popeljala v srednjeveški začarani gozd Andy Torres, Gala Gonzales in Nicole Warne. Foto: blogi Style Scrapbook, Amlul.com in Gary Pepper Girl Tri modne blogerke v trendu snežno bele barve cover Minimalistični moški modni editorial z efektom vode · · · · · · · · ·