Honor 7S.
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

V Sloveniji je od 1. avgusta naprej mogoče kupiti pametne telefone Honor 7S, Honor 7C in Honor 7A. Blagovna znamka, ki je v lasti Huaweia, z novimi modeli cilja predvsem na ljudi, ki za telefon niso pripravljeni odšteti veliko denarja.

Čeprav se naprave uvrščajo v nižji cenovni razred, pa se lahko pohvalijo z razmeroma visoko zmogljivostjo. Naj za začetek omenimo le funkcijo odklepanja s pomočjo prepoznave obraza, velik zaslon in odlično kamero.

Honor 7S

Honor 7S se ponaša 5,45-palčnim HD-zaslonom z razmerjem 18 : 9. Vsebino prikazuje pri ločljivosti 1440 x 720, ki zagotavlja ogled kakovostnih fotografij in videoposnetkov. Zmogljiv sprejemnik s funkcijo “Loud Voice Call” poskrbi za to, da sogovornika ob klicu slišimo jasno in glasno.

Kamera na sprednji strani posnetke ustvarja pri ločljivosti 5 MP, na zadnji pa pri 13 MP. Obe kameri vključujeta LED-bliskavico, ki se bo izkazala ob snemanju v slabi svetlobi.

Honor 7S ima štirijedrni procesor in baterijo z zmogljivostjo 3020 mAh. Uporablja tudi Honorjevo tehnologijo pametnega upravljanja z baterijo. Uporabnikom bo med drugim omogočena hkratna uporaba dveh SIM-kartic za podatke in telefonske klice. Prostor za shranjevanje lahko do 256 GB razširite s kartico microSD.

Za Honor 7S s 16 GB prostora za shranjevanje in 2 GB delovnega pomnilnika je treba odšteti 119 €.

Honor 7C

Drugi telefon iz Honorjeve nove linije izdelkov je opremljen z dvema objektivoma z ločljivostjo 13 MP oziroma 2 MP, ki se skrivata v zadnji kameri. Fotoaparat ponuja učinek “bokeh” za portretne fotografije. Sprednja kamera z ločljivostjo 8 MP ima vgrajeno nivojsko osvetlitev, ki je namenjena nočnim selfijem.

Telefon s 5,99-palčnim FullView zaslonom z razmerjem 18 : 9 preprosto odklenete s pogledom nanj in izjemno doživetje se lahko začne.

Honor 7C poganja osemjedrni procesor s frekvenco delovanja 1,8 GHz. Naprava obratuje v operacijskem sistemu Android 8.0 z uporabniškim vmesnikom EMUI 8.0. Omeniti je treba še 360-stopinjsko krožno simetrično zasnovo srednjega okvirja in enakomerno ukrivljenost na vseh straneh. Debelina modela 7C je zgolj 7,8 mm.

Cena za Honor 7C z 32 GB prostora za shranjevanje in 3 GB delovnega pomnilnika je 199 €.

Honor 7A

Honor 7A poskuša prepričati s 5,7-palčnim FullView zaslonom v razmerju 18 : 9. Za ustvarjanje kakovostnih posnetkov sta zadolženi zadnja kamera z ločljivostjo 13 MP in sprednja z ločljivostjo 8 MP.

Podobno kot njegov brat 7C se tudi 7A zanaša na osemjedrni procesor in operacijski sistem Android Oreo 8.0 z uporabniškim vmesnikom EMUI 8.0. Prav tako ima kompaktno telo z debelino 7,8 mm in enakomerno ukrivljenostjo.

Honor 7A z 32 GB prostora za shranjevanje in 3 GB delovnega pomnilnika stane 159 €, različica s 16 GB prostora za shranjevanje in 2 GB delovnega pomnilnika pa 139 €.

Vsi telefoni bodo na voljo v črni, modri in zlati barvi.


homekv-crown-color2-pc Superzmogljiv Samsung Galaxy Note 9 je tukaj! shutterstock_729671941 Preveri, katera znamka je prehitela Apple in se ustoličila na drugem mestu najbolj prodajanih telefonov na svetu Xiaomi Mi Max 3 Xiaomi Mi Max 3 se lahko pohvali z ogromnim zaslonom in vzdržljivo baterijo sony-xperia-xa2-plus Sony Xperia XA2 Plus: Sonyjev najnovejši vir zabave · ·