KONCERT: Na božičnem koncertu v Stožicah nas bo zabaval ‘balkanski šarlatan’ Magnifico

KONCERT: Na božičnem koncertu v Stožicah nas bo zabaval 'balkanski šarlatan' Magnifico.
Zadnjič posodobljeno: :

Na željo občinstva, ki se je lani imelo fantastično na božičnem koncertu v Stožicah, bo tudi letos Magnifico večer začinil z balkanskim ritmom. Vstopnice so že v prodaji, na vas je le, da se pripravite na miganje z boki in glasilkam napoveste odpoved.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Stadion Stožice, Ljubljana

Organizator

Magnifico

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 29,00 €

‘Balkanski šarlatan’, kot se sam poimenuje, glasbenik, skladatelj in mojster za balkan-disko šlager se je prvič pred 25 leti z albumom ‘Od srca do srca‘ (1993) uveljavil kot glasbenik brez meja, ki vedno vzbudi živahno reakcijo javnosti.

Magnifico, ki je lani ob koncu leta pripravil izid albuma Komplet II, se tudi v prvi polovici letošnjega leta ni ustavil. Ob nenehni koncertni aktivnosti je skupaj z bratom Aleksandrom Pešutom Schatzijem poskrbel za naslovno melodijo serije Sence nad Balkanom in s skladbo Divna ustvaril pravo balkansko evforijo. Jeseni pa nam bo razkril, kaj pripravlja skupaj z zasedbo disco-šlager-orkestra.

Magnifico, ki je lani razprodal Areno Stožice, vas tudi letos vabi na božični koncert, ki ga ne smete zamuditi. Na željo občinstva in nepozabnega vzdušja se bo na božični večer oglasil v ljubljanskih Stožicah. Tokratni koncert obeta razširjeno glasbeno zasedbo, novo glasbo in osveženo vizualno preobleko. Pa tudi smeha ne bo manjkalo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
magnifico.si
eventim.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Znane so nominacije za nagrade grammy 2020