Rolls-Royce Surfboard: posebna deska za lastnike prestižnih lepotcev

Rolls-Royce Ghost Surfboard
Zadnjič posodobljeno: :

Ko se pripeljemo na plažo z običajnim avtomobilom, nam je običajna deska za 'jezdenje' valov povsem dovolj. A če se na plažo pripeljemo z enim izmed prestižnih lepotcev znamke Rolls-Royce, potrebujemo temu primerno tudi desko. In zdaj jo naposled le imamo!

Z vedno večjo poplavo raznih SUV-jev in avtomobilov za drugačen življenjski slog, so dodatki k tem avtomobilom postali že nekaj vsakdanjega. A kljub temu ni nihče od nas pričakoval avtomobila znamke Rolls-Royce, ki ima na strehi pritrjeno desko za jezdenje valov. Z njo so se pri Rolls-Royceu podali na obalo mediteranskega morja, da navdušijo okoliško ‘jet set’ populacijo.

Dva različna dogodka se bosta odvijala v francoskem Cannesu in v Marbelli, na andaluzijski obali. Tam bo mogoče videti razstavljena vozila Rolls-Royce, unikatni model Ghost pa bo na strehi nosil še bolj unikatno desko. Deska pripada eni izmed strank, ki si je lahko letos kupila avtomobil Rolls-Royce na enem izmed podobnih dogodkov v Cannesu. Desko so izdelali v Veliki Britaniji iz več vrst lesa, kot so ameriški oreh, valoviti gorski javor, breza in še nekaj drugih. V dolžino meri 279 centimetrov, njena ‘plavut’ pa je narejena iz 24 karatnega zlata. S tako unikatno desko se bodo tudi najbolj petični lastniki prestižnih lepotcev z veseljem predajali valovom eksotičnih plaž.

Galerija slik – Rolls-Royce Surfboard

Dodatne Informacije

Več informacij:
rolls-roycemotorcars.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Hiter skok v prihodnost: Novi Hyundai Santa Fee (2021)