HoT, general (1)
V zraku · tehnologija

S pametno izbiro mobilnega operaterja lahko prihranimo kar nekaj evrov na leto. Nobene potrebe ni, da bi se odpovedali udobju brezskrbne uporabe telefona. Pri HoT-u so vam že za manj kot deset evrov na mesec na voljo neomejene minute, SMS-i in veliko interneta za uporabo v Sloveniji.

Ko boste preverjali ponudbo pri drugih operaterjih in računali stroške, ne pozabite preveriti, ali vam bodo zaračunali tudi za priklop, menjavo paketa, prekinitev naročnine, itd. Vsi ti dodatni stroški odpadejo, če si boste izbrali eno od tarif v HoT-ovi ponudbi. Niti vam ne bo treba skrbeti, da bi obtičali v starem paketu, saj se vam vsakokratna izboljšava tarife posodobi samodejno. S prehodom na novo tarifo pri HoT-u ne boste imeli stroškov. Poleg tega ste lahko brez skrbi tudi glede podražitev. HoT se je namreč zavezal, da nikdar ne bo višal cen tarif.

Maja je HoT v Sloveniji praznoval drugi rojstni dan in v tem času so presegli 70.000 uporabnikov. To je odličen rezultat za novinca, ki je takšen uspeh dosegel zaradi poštene ponudbe in dobre podpore uporabnikom.

Fujifilm GFX 100: osupljiva kamera z vrtoglavo ceno! Fujifilm GFX 100: osupljiva kamera z vrtoglavo ceno! Leica M Monochrom “Drifter” Leica M Monochrom “Drifter”: unikatna kamera, ustvarjena po okusu Lennyja Kravitza Asus ZenBook Pro Duo Asus ZenBook Pro Duo: prenosnik prihodnosti z dvema zaslonoma Prva igra se imenuje Crankin's Time Travel Adventure. PlayDate: retro konzola z vrtljivo ročico in igrami presenečenja · ·