Hoverboard 2.0
Utrip mesta · mobilno

Hoverboard in Segway sta urbana električna transporterja, ki lahko precej olajšata raziskovanje mestnih središč. Za oba je potrebne nekaj spretnost, ko pa se jih enkrat priučite, boste brzeli po mestu, da bo veselje. Ker nam včasih pride prav eden in ob drugi priložnosti drugi, imamo zdaj tudi za to rešitev. Hoverboard 2.0 združuje obe napravi v eni.

Hoverboard 2.0 ponuja minimalen dizajn z dodelanimi podrobnostmi in se trudi pričarat vrhunsko izkušnjo premikanja po mestu. Osnovo predstavlja glavna enota, na kateri stojimo in jo uporabljamo tako kot električne transporterje Hoverboard. Raztegljivi mehanizem za manevriranje se dvigne iz osrednjega dela naprave in tako se Hoverboard spremeni v neke vrste Segway. V tem načinu je upravljanje z njim precej bolj preprosto.

Za dizajn Hoverboarda 2.0 so zaslužni Nikhil Kapoor, Pragya Charu Manihar in Ujwal I. K. Električno ‘desko’ so si zamislil še s tretjim kolesom, ki poveča stabilnost in olajša upravljanje z napravo. Dva pregledna zaslona nam prikazujeta podatke o bateriji, RGB LED-sijalke pa so nameščene okoli koles. Te drugim udeležencem v prometu, ki so okoli nas, sporočajo naše namene in jih opozarjajo na našo prisotnost.

Galerija slik: Hoverboard 2.0

Hoverboard 2.0Odpri galerijo

ezgif.com-webp-to-jpg (4) Vespampère: verjetno najlepša vespa na svetu Najboljši Filmski avtomobili Najboljši filmski avtomobili vseh časov FORD_2017_EcoSport_Barcelona_04 Ford EcoSport: Novi Fordov SUV BMW M2 Compettion BMW M2 Competition: nepričakovano razkritje najmočnejšega M2 · · · · ·