cover-iphone-xs
V zraku · hud nakup

Najboljši in hkrati najdražji telefon na svetu, iPhone, doživlja pri največjem trgovcu na svetu neverjetno znižanje cene. Tako je v primerjavi s trenutnimi cenami slovenskih trgovcev znatno znižan.

iPhone v zadnjem tednu doživlja znatna znižanja cene, kar je posledica želje proizvajalca, da se zaloge na globalnih trgih obračajo izjemno hitro. Letošnje leto smo tudi zaradi koronakrize priča znižanju cen nekaterih nadvse aktualnih modelov iPhone 11, torej aktualne generacije, ter modela XS prejšnje generacije. Predstavljamo vam izbor nekaterih cen in primerjavo s slovenskimi cenami. Cene navajamo z DDV-jem in brez DDV-ja, ker lahko na Amazon.de slovenske pravne osebe, zavezanci za DDV, kupujemo brez davka. Potreben je le vpis na Amazon Business, ki ga opravimo preko te povezave.

V nadaljevanju bomo navedli več modelov in cene primerjali s cenami večjih slovenskih trgovcev.

iPhone XS Max – 64 GB – od 755,38 € (do 550 € popusta)

iPhone 10. generacije, tako imenovani XS, v svojem premijskem formatu velikega telefona le 755,38 € za pravne osebe s pravico do odbitka davka na dodano vrednost.

Nakup pri največjem trgovcu na svetu – Amazon.de

Z nakupom lahko prihranite tudi 500+ evrov, v kolikor je vaše podjetje davčni zavezanec za DDV, saj vse izdelke na Amazonu kupujete brez davka na dodano vrednost! Potreben je vpis kot poslovni uporabnik prek spodnje povezave.

iPhone 11 Pro – 64 GB – od 886,47 € (do 300 € popusta)

Aktualna generacija najboljšega telefona po res zanimivi ceni, 886,47 €. Cena, ki jo lahko na Amazon uveljavljajo slovenski zavezanci za DDV.

Nakup pri največjem trgovcu na svetu – Amazon.de

Z nakupom lahko prihranite tudi 300+ evrov, v kolikor je vaše podjetje davčni zavezanec za DDV, saj vse izdelke na Amazonu kupujete brez davka na dodano vrednost! Potreben je vpis kot poslovni uporabnik prek spodnje povezave.

cover-huawei-watch-gt2e HUD nakup: okoli 50 € popusta za pravkar predstavljeno pametno uro Huawei Watch GT2e cover-gopro-hero-8 HUD nakup: do 40 % “off” za najboljšo akcijsko kamero, GoPro Hero 8 Black cover-macbook-pro-16 HUD nakup: do neverjetnih 1.100 evrov popusta na novi Macbook Pro 16″ (že od 1.931 evrov*) cover-macbook-air HUD nakup: le 940 € za novi Macbook Air 2020 ·