IDEA x Rombaut Vegan Leather Boccaccio
Utrip mesta · moda

V zadnjem času si številne blagovne znamke kupce želijo prepričati z okolju prijaznim dizajnom. To pot sta ubrala tudi IDEA in Rombaut, ki predstavljata nove veganske superge Vegan Leather Boccaccio, ki jih pred tatovi varuje ključavnica.

Knjigarna IDEA in obutvena blagovna znamka Rombaut sta moči združila pri izdelovanju novega modela superg Vegan Leather Boccaccio – ta je poseben predvsem zaradi tega, ker je njegov zgornji del izdelan iz belega veganskega usnja, bele barve pa je tudi robusten podplat.

Veliko pozornosti vzbuja barvita ključavnica, ki jo najdemo ob jeziku in uporabniku zagotavlja zaščito pred tatovi. Izkazala se bo predvsem zavoljo svoje funkcionalnosti in možnosti večkratne uporabe, hkrati pa služi kot spominek uspešnega sodelovanja. Odkleniti jo je mogoče s kombinacijo črk IDEA.

Cena superg IDEA x Rombaut Vegan Leather Boccaccio znaša 280 funtov (približno 315 evrov), zaenkrat pa še ne vemo, ali jih bo mogoče kupiti tudi v Sloveniji. Ustvarjalci so 13. junija model v 20 primerkih že ponudili v londonski trgovini Dover Street Market, v kateri sicer domuje IDEA. Če greste tja na dopust, veste, v katero trgovino morate zaviti!

Galerija: IDEA x Rombaut Vegan Leather Boccaccio

IDEA x Rombaut Vegan Leather BoccaccioOdpri galerijo

BeFunky-collage (25) Ekološki dizajn v vsej svoji veličini: jakni Labo Mono in Baumm prve vodoodporne superge, izdelane iz konoplje DopeKicks: prve vodoodporne superge, izdelane iz konoplje Kako očistiti bele superge iz najrazličnejših materialov, da bodo kot nove? Kako očistiti bele superge, da bodo kot nove (usnje, platno, semiš)? 01-gq-22may19_b Home Of Classics: Adidasova kolekcija 10 najbolj priljubljenih superg vseh časov