adidas x Star Wars: superge, ki te bodo ponesle v galaksijo daleč, daleč stran

Franšiza Star Wars je k sodelovanju povabila adidas, skupaj pa so ustvarili kolekcijo superg, ki vas bodo ponesle v galaksijo daleč, daleč stran. Ikonični izdelovalec superg bo tako lansiral tri kapsulne kolekcije znotraj segmentov Basketball, Running in Originals. Vsaka od teh bo poklon svetlobnim mečem, vesoljskim ladjam in ključnim likom iz sage Vojna zvezd.

8-delna kolekcija adidas x Star Wars ponuja superge v intergalaktični barvni paleti (fluorescentna rdeča, modra, zelena in vijolična) za odrasle in za otroke. Prva kapsulna kolekcija, in sicer Lightsaber, je svoj prihod med kupce doživela 1. novembra. Drugo kolekcijo, Space Battle, pričakujemo 21. novembra, zadnjo, Characters, pa 29. novembra.

Superge adidas x Star Wars iz kolekcije Lightsaber
Superge adidas x Star Wars iz kolekcije Lightsaber

Kapsulna kolekcija Lightsaber, ki je že na voljo, se zgleduje po posebni vezi, ki jo imajo Jedaji in njihovi svetlobni meči, to pa se nazorno kaže v detajlih, navdihnjenih s kristalom “kyber”, in v UV-podplatih. Poleg superg je na voljo tudi kapsulna kolekcija oblačil (jopice s kapuco, spodnji in zgornji deli trenirk). Cene za kolekcijo se gibljejo med 65 in 130 evri, kupite pa jih lahko v izbranih adidasovih trgovinah po svetu in na spletu.

Galerija: adidas x Star Wars, kolekcija Lightsaber

Dodatne Informacije

Več informacij:
adidas.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše retro urbane superge, s katerimi bo tvoj ulični stil popoln