Ideje za božična darila 2018: darila za prijateljico, ki je obsedena z astrologijo
V zraku · buzz buzz

Če imate prijateljico, ki vam vsaj enkrat v tednu toži, da jo za vse njene neuspehe kriv Retrogradni Merkur, Venera, Mars ali Jupiter, vam je potem jasno, da se pod božičnim drevesom mora nahajati ‘astrološko darilo’. Tu so odštekane ideje za božična darila , ki ji bodo zagotovo všeč.

Smo v mesecu decembru, sezoni strelca, a to ne pomeni, da so strelci edine osebe, ki se zabavajo in so upravičene do daril. Tudi druga astrološka znamenja čakajo na presenečenje pod smreko!

Vaši prijateljici bo vesolje verjetno sporočilo, da ji boste kupili darilo, ki je povezano z astrologijo, a nič zato. Verjetno boste edina oseba, ki jo bo presenetila z najbolj epskim paketom in se bo zapisala v zgodovino najboljše prijateljice na svetu!

Če še ne veste, kakšno darilo kupiti, smo v glaeriji slik pripravili ideje za darila. Tudi če ne marate astrologije, boste želeli imeti te stvari tudi vi.

Galerija slik – Ideje za božična darila

Set za šivanje svojega astrološkega znaka Anna Fleiss Odpri galerijo
kristina-flour-BcjdbyKWquw-unsplash Google razkriva tvoje umazane skrivnosti: pazi, kaj brskaš! Brutalno iskren test: katera je tvoja najboljša lastnost? Brutalno iskren test: katera je tvoja najboljša lastnost? Untitled Cardi-Bot je prva zapeljiva robotska plesalka ob drogu, ki ji plačate za ples shutterstock_363841802 3 velike skrivnosti, kako je Tesla uril svoj um, da je postal produktivnejši · · · · ·