Ideje za darila 2018: kul darila za sodelavce pod 30 evrov.
V zraku · buzz buzz

Sodelavci – postanejo vaša druga družina, ne da bi se tega sploh zavedali. Z njimi preživite veliko časa, delite dobre in slabe trenutke in poznate drug drugega bolj, kot si mislite. Ko pridejo prazniki, pa vam verjetno notranji občutek pravi, da bi bilo lepo, da jih razveselite s kakšno malenkostjo. Ker je seznam obdarovancev verjetno tudi letos velik in se bo denarnica dobesedno ‘posušila’, smo pripravili ideje za darila pod 30 evrov. Razveselili jih boste z unikatnim darilom, pa še privarčevali.

Če si želite priznati ali ne, so sodelavci vaša druga družina. Tudi če se z njimi ne razumete, so to ljudje, s katerimi preživite večino svojega življenja. No, osem ur na dan pač morate!

Tisti, ki se s svojimi sodelavci dobro razumete, jih potem verjetno dobro tudi poznate. Veste, kakšne so njihove skrivne želje, ki jih lahko letos morda izpolnite prav vi. V galeriji se nahajajo kul ideje za darila, med katerimi se bo zagotovo našlo kaj za vaše ljube sodelavce. S temi darili se jim boste še bolj prikupili, pa tudi privarčevali!

Galerija slik – Ideje za darila

Darilo za sodelavko/-ca, ki želi v letu 2019 posneti boljše selfije.Odpri galerijo

2012-movie Znanstveniki so ugotovili, katero leto je bilo najhujše v zgodovini civilizacije Nizke ženske in visoki moški imajo najsrečnejše razmerje – zakaj je tako? Nizke ženske in visoki moški imajo najsrečnejše razmerje – zakaj je tako? Smrečice, kapice in smola na obrveh so hit letošnjega božiča. Smrečice, božičkova kapica in smola na obrveh so hit letošnjega božiča Ko gre za izgovore za bolniško, so lahko vsi ljudje na tem svetu kreativni. Letošnji izbor najbolj neumnih izgovorov zaposlenih, zakaj niso prišli v službo · · · ·