Ideje za božična darila 2018: kul darila za sodelavce pod 30 evrov

Ideje za darila 2018: kul darila za sodelavce pod 30 evrov.

Sodelavci - postanejo vaša druga družina, ne da bi se tega sploh zavedali. Z njimi preživite veliko časa, delite dobre in slabe trenutke in poznate drug drugega bolj, kot si mislite. Ko pridejo prazniki, pa vam verjetno notranji občutek pravi, da bi bilo lepo, da jih razveselite s kakšno malenkostjo. Ker je seznam obdarovancev verjetno tudi letos velik in se bo denarnica dobesedno ‘posušila’, smo pripravili ideje za darila pod 30 evrov. Razveselili jih boste z unikatnim darilom, pa še privarčevali.

Če si želite priznati ali ne, so sodelavci vaša druga družina. Tudi če se z njimi ne razumete, so to ljudje, s katerimi preživite večino svojega življenja. No, osem ur na dan pač morate!

Tisti, ki se s svojimi sodelavci dobro razumete, jih potem verjetno dobro tudi poznate. Veste, kakšne so njihove skrivne želje, ki jih lahko letos morda izpolnite prav vi. V galeriji se nahajajo kul ideje za darila, med katerimi se bo zagotovo našlo kaj za vaše ljube sodelavce. S temi darili se jim boste še bolj prikupili, pa tudi privarčevali!

Galerija slik – Ideje za darila

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fotografija, ki je razdvojila internet: uganeš, katera zebra je spredaj, leva ali desna?