IKEA: Simpsonovi
Utrip mesta · dom

Nekateri prostori se nam zdijo tako poznani, da se v njih takoj počutimo kot doma, pa čeprav v resnici v te prostore nikoli nismo vstopili. Če ste odraščali ob serijah, kot sta Simpsonovi in Prijatelji, in danes spremljate serijo Stranger Things, potem boste IKEII zelo hvaležni. Te izmišljene dnevne prostore so namreč poustvarili s svojim pohištvom in jih tako prenesli v resnično življenje.

IKEA je ponovno pokazala svojo iznajdljivost in samo potrdila dejstvo, da umetnost imitira življenje in obratno. Slavne dnevne sobe iz serij Simpsonovi, Prijatelji in Stranger Things so namreč prenesli v resnično življenje, o čemer priča tudi slogan For Real Families (Za resnične družine).

V kampanji španske podružnice agencije Publicis vsaka soba nagovarja različne tipe potrošnikov z različnimi interesi. Najbližje ‘normalnosti’ je morda prav dnevna soba iz Prijateljev. Najbrž ne boste potrebovali božičnih lučk skozi celo leto, da bi tako kontaktirali pogrešanega fanta, morda tudi ne ironično okrogle preproge v središču dnevne sobe, zagotovo pa vam bo prav prišel tabure, ki je hkrati tudi škatla za shranjevanje. A kaj resnično rabite, boste najbolje vedeli sami. V galeriji si lahko ogledate, kako so si pri IKEII vse skupaj zamislili.

Galerija: IKEA s svojim pohištvom poustvarila slavne dnevne sobe Simpsonovih, Prijateljev in Stranger Things

IKEA: SimpsonoviOdpri galerijo
Kreativni načini, kako reciklirati stvari, ki ste jih mislili vreči stran Kreativni načini, kako reciklirati stvari, ki ste jih nameravali zavreči Najboljše ideje za velikonočne pirhe: barve bodo močne, vzorci pa vidni Najboljše ideje za velikonočne pirhe: barve bodo močne, vzorci pa vidni Panasonic Vitrine Panasonic Vitrine: OLED-zaslon, ki ti polepša dom Feng šui: kaj bi morali imeti v jedilnici, da privabimo blagostanje in boljše družinske odnose? Feng šui: kaj bi morali imeti v jedilnici, da privabimo blagostanje in boljše družinske odnose? · · ·