Pop’s Pizza in Sport: gremo na pravo napolitansko pico!

Središče prestolnice je bogatejše za novo picerijo Pop's Pizza in Sport, v kateri se boste lahko predali okusom prave napolitanske pice.

Osnovne Informacije
Naslov

Pop's Pizza in Sport
Breg 2
Ljubljana

Urnik

/

Kontakt

/

Po uspešni zgodbi burger bara Pop’s Place se je družina Raspopović z Gregom Yurkovichem preizkusila v naslednjem velikem kulinaričnem trendu, ki iz dneva v dan bolj osvaja evropske prestolnice, peki pic. In tako je nastal Pop’s Pizza in Sport. Tokrat so presenetili s pravo napolitansko pico, pri kateri so ohranili vse bistvene značilnosti a ji vdahnili svojo interpretacijo.

Slastna pica iz Pop's Pizza in Sport
Slastna pica iz Pop’s Pizza in Sport

Proces ustvarjanja pic, ki jih imajo v ponudbi, je trajal skoraj tri leta, rezultat pa so originalne sestavine s poreklom, kislo testo ali droži, stari kar 20 let, ki so jih pripeljali iz Neaplja. Poleg napolitanskih picopekov je posebnost njihovega testa iz droži tudi ta, da testo pustijo stati 48 ur, tako da se večina glutena in škroba porabi že tekom samega postopka, torej še preden pride testo do peči.

Odprta je nova picerija, Pop's Pizza in Sport
Odprta je nova picerija, Pop’s Pizza in Sport

Te in še nekatere dosledno premišljene in preizkušene značilnosti njihovih pic so zagotovo razlog, zakaj morate njihovo pico poskusiti!

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Gremo na kavo! Radenska časti!