Polleo 2 (1)
Utrip mesta · šport

Sobota, 10. marec, je tik pred vrati, veselijo pa se ga vsi športniki, fitnes navdušenci in rekreativci, saj se kmalu odpirajo vrata največjega fitnes središča v Ljubljani – prva poslovalnica Polleo Sporta. Vrata nove poslovalnice se na Miklošičevi 16 odpirajo ob 8. uri zjutraj s “happy hour” akcijo, ki bo razveselila vse jutranje ptice, v okviru akcije pa bodo do 10. ure vse superge znižane 40 odstotkov, vse športne ure pa 20 odstotkov.

Uradni del odprtja Polleo Sporta se začne ob 11.30, ko se bodo začeli zbirati predstavniki medijev, številni slovenski športniki in influencerji ter drugi znani obrazi, kot so kuharica Ana Žontar, baletka Ana Klašnja, mis športa Nives Orešnik ter veličastna Ilka Štuhec, ki so hkrati tudi ambasadorke Polleo Sporta.

“Dobra ekipa te vedno privede do cilja,” je povedala Ilka Štuhec. Ilka je pred kratkim postala ambasadorka Polleo Sporta in bo prav ona točno ob 12. uri porušila Zid slabih navad ter na ta način uradno odprla prvo poslovalnico v Sloveniji. Dobro atmosfero bo cel dan ohranjal DJ, za energijo bodo poskrbele fit hostese, ki bodo delile energijske napitke in proteinske čokoladice. Polleo Sport zagovarja edinstven koncept, saj združuje vodilne svetovne verige na področju športne prehrane, oblačil in obutve, specializirane za trening, športne ure, borilne in fitnes opreme ter bio kotička.

“Navdušena sem, da k nam prihaja popolnoma drugačen koncept trgovine in da sem lahko del te levje zgodbe. S Polleo Sportom delimo skupne vrednote – ljubezen do športa in zdravega načina življenja, zaradi česar mi je v čast, da sem njihova ambasadorka. Polleo Sport ni le fitnes, temveč tudi ples, smučanje, kolesarjenje, boks … Boste videli, za vsakogar se nekaj najde,” je izjavila Ana Klašnja, ambasadorka Polleo Sporta. Prav vsakega obiskovalca čakajo popusti do 58 odstotkov na izbrane izdelke, 15-odstotni  popust na celoten asortiment, darilo ob vsakem nakupu ter nagradne igre in izzivi. Polleo Sport je prepoznal ljubljanski športni duh ter se ravno iz tega razloga odločil, da prav v Ljubljani odpre svoj prvi ‘levji brlog’.

FOTO 3 Navijali smo za Slovenijo: Tisočkrat hvala za neomajno podporo! FOTO 1 (1) Hokejisti se strinjajo: podpora je nevidna moč uspeha Peak Design Everyday Backpack – najboljši nahrbtnik Peak Design Everyday Backpack – najboljši nahrbtnik 03-exercise-flatten-belly-marching Da boste fit, potrebujete le 7 minut · · · ·