Disappear Retreat: skrivni kotiček v naravi

Coulson je podjetje, ki je zavezano trajnostnemu razvoju. Ob tem navdušuje tudi z edinstvenim dizajnom. S tem prepričanjem so zaposleni ustvarili Disappear Retreat: stekleno bivališče v naravi, ki ne bo iznakazilo pokrajine.

Disappear Retreat je inovativno bivališče, odeto v odsevno steklo. Omogoča življenje v naravi, ne da bi pri tem vanjo posegali. Zavzema le 7,7 kvadratnega metra prostora. Navdušuje tudi s svojo nizko težo in praktičnostjo, saj ga lahko prevažamo v navadni prikolici.

Ne bodo vas našli, ali pač?
Ne bodo vas našli, ali pač?

Pokrajini Disappear Retreat ne bo škodoval, saj ne uporablja sistemov ogrevanja in hlajenja. Vso energijo namreč zbere iz sončne svetlobe prek sončnih celic, ki jih je moč opaziti na južni steni objekta. Pročelje iz ogledal je namenjeno temu, da se bivališče zlije z zunanjim okoljem. Notranjost ponuja steklen strop, ki omogoča opazovanje nočnega neba.

Disappear Retreat je namenjen počitku in sprostitvi. Uporabniki si bodo ob preživljanju časa v njem ‘napolnili baterije’.

Galerija – Disappear Retreat

Dodatne Informacije

Več informacij:
coulson.co

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!