KissesOnTheGo
V zraku · buzz buzz

Ljubezen do psov je lahko močna, a dvom, da bi imeli kužka doma, je lahko močnejši. Te ilustracije ti bodo pomagale pri odločitvi.

Yaoyao Ma Van As je umetnica, ki se opisuje kot slikarka, ilustratorka, veganka in ljubiteljica živali, kar je tudi razvidno iz njenih del. Sodelovala je z različnimi podjetji, kot so Disney TV Animation, Warner Brothers Animation, Rick in Morty, Stoopid Buddy Studios, Starburns Industries.

Na svoji spletni strani je začela objavljati  ilustracije, na katerih ujame ljubezen med hišnimi ljubljenčki in lastniki. Ideje za prikupne ilustracije dobi pri svojem psu Parkerju!

Pri nastajanju risb uporablja Photoshop, ustvarjanje pa traja približno 2–4 ure. Tako so videti njena dela.

Galerija: Ilustracije, ki ti bodo dale namig!

Ljubezen med psom in lastnikomOdpri galerijo
1993: Johnny Depp Kateri igralec je bil glavni zapeljivec tistega leta, ko ste se rodili? Na fotografiranju je naredila usodno napako ... in zdaj oglašuje vse možno na svetu Na fotografiranju je naredila usodno napako … in zdaj oglašuje vse možno na svetu Ko ženska šopingira: z obupanimi obrazi moških se boš poistovetil tudi TI Ko ženska šopingira: z obupanimi obrazi moških se boš poistovetil tudi TI Umetnica ustvarja risbe, ki jih dokončajo prave mravlje. Umetnica ustvarja risbe, ki jih dokončajo prave mravlje · · · ·