Instagram zdaj tudi z izginjajočo vsebino in prenosi v živo.
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Instagram postaja Snapchat. Tudi on namreč uvaja možnost pošiljanja izginjajočih vsebin. Poleg možnosti pošiljanja fotografij in videoposnetkov za enkratno uporabo je Instagram, ki je v lasti Facebooka, predstavil še eno pomembno novost, in sicer možnost predvajanja v živo. Nedavno je Instagram lansiral tudi Instagram Stories in postal spletna trgovina.

Instagram poskuša ostati pomemben, zato ohranja stik z mladino na vse možne načine. Tudi s posnemanjem. Predstavil je namreč novost, ki je neločljivo povezana z aplikacijo Snapchatmožnost pošiljanja vsebin, ki s telefona po določenem času izginejo.

Zdaj bodo lahko tudi uporabniki Instagrama svojim sledilcem in ostalim pošiljali izginjajoče se fotografije in videovsebine. To bomo storili prek funkcije ”Direct message”. Vsebina bo izginila takoj, ko si ji bo prejemnik ogledal. Poleg tega bo pošiljatelj obveščen, ali je prejemnik naredil posnetek zaslona.

PREBERITE ŠE: Aplikacije 2016: najboljše Instagramove aplikacije za povečanje števila sledilcev

Instagram pa je še dodatno razširil paleto funkcij. Po tem, ko je nedavno omogočil spletno nakupovanje in dodal Instagram Stories, še eno snapchatovsko funkcijo, zdaj omogoča tudi prenos v živo, in sicer do največ ene ure. Komentarje boste lahko med oddajanjem izklopili, po želji pa boste obveščeni, če bi kanal, ki mu sledite, začne oddajati v živo. Prevajanje v živo bo delovalo po principu Faceboookove storitve Live, s to pomembno razliko, da Instagram vsebine ne bo shranil.

Galerija – Instagram zdaj tudi z izginjajočimi vsebinami in predvajanjem v živo:

Instagram zdaj tudi z izginjajočo vsebino in prenosi v živo.Odpri galerijo

Aplikacija Google Earth VR Google Earth VR – odkrivajte svet v navidezni resničnosti Foto: Shutterstock Aplikacije 2016: najboljše aplikacije za povečanje števila sledilcev na Instagramu shell aplikacija ki dovoljuje poslušanje otrokovega srčnega utripa Shell: mobilna aplikacija, ki nosečnicam omogoča poslušanje otrokovega srčnega utripa Za uporabo aplikacije Pee World VR potrebujete pametna očala. Uriniranje v VR-načinu – najbolj bizarna uporaba navidezne resničnosti · ·