Instagram oponaša Snapchat – tudi on z izginjajočimi vsebinami

Instagram zdaj tudi z izginjajočo vsebino in prenosi v živo.

Instagram postaja Snapchat. Tudi on namreč uvaja možnost pošiljanja izginjajočih vsebin. Poleg možnosti pošiljanja fotografij in videoposnetkov za enkratno uporabo je Instagram, ki je v lasti Facebooka, predstavil še eno pomembno novost, in sicer možnost predvajanja v živo. Nedavno je Instagram lansiral tudi Instagram Stories in postal spletna trgovina.

Instagram poskuša ostati pomemben, zato ohranja stik z mladino na vse možne načine. Tudi s posnemanjem. Predstavil je namreč novost, ki je neločljivo povezana z aplikacijo Snapchatmožnost pošiljanja vsebin, ki s telefona po določenem času izginejo.
https://vimeo.com/192221148
Zdaj bodo lahko tudi uporabniki Instagrama svojim sledilcem in ostalim pošiljali izginjajoče se fotografije in videovsebine. To bomo storili prek funkcije ”Direct message”. Vsebina bo izginila takoj, ko si ji bo prejemnik ogledal. Poleg tega bo pošiljatelj obveščen, ali je prejemnik naredil posnetek zaslona.

PREBERITE ŠE: Aplikacije 2016: najboljše Instagramove aplikacije za povečanje števila sledilcev


Instagram pa je še dodatno razširil paleto funkcij. Po tem, ko je nedavno omogočil spletno nakupovanje in dodal Instagram Stories, še eno snapchatovsko funkcijo, zdaj omogoča tudi prenos v živo, in sicer do največ ene ure. Komentarje boste lahko med oddajanjem izklopili, po želji pa boste obveščeni, če bi kanal, ki mu sledite, začne oddajati v živo. Prevajanje v živo bo delovalo po principu Faceboookove storitve Live, s to pomembno razliko, da Instagram vsebine ne bo shranil.

Galerija – Instagram zdaj tudi z izginjajočimi vsebinami in predvajanjem v živo:

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Instagram bo tako ujezil vplivneže: vse povezave bodo postale plačljive!