Mazu 52HT
Utrip mesta · mobilno

Groba na zunaj, a še kako elegantna v notranjosti. Tako bi lahko na kratko opisali 15,20 metra dolgo jahto Mazu 52HT, ki je še kako primerna za dnevne avanture na morskih valovih.

Jahta Mazu 52HT ima mišičast trup narejen iz karbonskih kompozitov, ki nas na prvi pogled spominja na katero izmed vojaških plovil. A s tikom prevlečena krma, terasa za sončenje in odprt osrednji prostor nam dajo hitro vedeti, da ne gre za špartansko vojaško ladjo, temveč za luksuzno opremljeno in udobno jahto. Mazu 52HT poganja par Volovih motorjem, vsak s 600 konjskimi močmi, ki omogočata jahti doseči najvišjo hitrost 40 vozlov, medtem ko je hitrost udobne potovalne vožnje 36 vozlov.

Pod palubo boste našli še več udobja. Na voljo imamo tri spalnice, ki so okoli osrednjega salona, ki je opremljen z usnjem Foglizzo in marmornimi prevlekami. Na voljo je še kopalnica, ki nam na daljših plovbah omogoča popolnoma enako udobje, kot bi ga pričakovali v hotelu. Mazu 52HT bo tako idealna sopotnica v prihajajočih vročih poletnih dneh.

Galerija slik: Mazu 52HT

Mazu 52HTOdpri galerijo
Audi Q7 10 najbolj zanimiv SUV-jev ta hip SolarStratos Prihaja prvo komercialno letalo na sončni pogon! Alpen Bike Capsule Alpen Bike Capsule: varno zavetje za vaše kolo Porsche 718 Boxster 10 kul avtomobilov ‘zgoraj brez’, ki si jih želimo voziti to poletje · · · ·