iPhone IQ
V zraku · dizajn · V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Applovi ljubitelji, pozor! V bližnji prihodnosti se bo na tržišču znašel iPhone, ki se od svojih predhodnikov močno razlikuje. Čeprav je videti nekoliko futuristično, je njegov ustvarjalec nekaj navdiha našel tudi v preteklosti.

Oblikovalec Steel Drake je izdelal koncept iPhona naslednje generacije, ki ga je poimenoval iPhone IQ. Njegova kreacija bo navdušila tiste uporabnike pametnih telefonov, ki se uvrščajo med pristaše naprav s kovinskim ohišjem. Teh verjetno ni malo, saj stekleno ohišje zaradi svoje občutljivosti ni ravno najbolj priljubljeno.

Telefon je oblikovan ergonomsko in se odlično prilega človeški dlani, hkrati pa  se ponaša z zaslonom brez okvirja. Na njegovi sprednji strani so senzorji in kamera, ki pa jih ni mogoče opaziti, saj se skrivajo pod zaslonom. iPhone IQ veliko pozornosti vzbuja tudi s svojo velikostjo.

Ali bi Applovo odločitev, da se ponovno odloči za lansiranje telefonov s kovinskim ohišjem, podprli? Mnenja o tej temi so prav gotovo deljena …

Galerija – iPhone IQ

iPhone IQ Odpri galerijo
Ure s kukavico Nendo Vrača se ura s kukavico Untitled collage (1) Death Star: šotor za oboževalce Vojne zvezd pool2 To je bazen tega poletja ezgif.com-webp-to-jpg (13) Wingdo: nahrbtnik in sedež v enem · · ·