fbpx

Je to največji in najbolj seksi iPhone vseh časov?

iPhone IQ

Applovi ljubitelji, pozor! V bližnji prihodnosti se bo na tržišču znašel iPhone, ki se od svojih predhodnikov močno razlikuje. Čeprav je videti nekoliko futuristično, je njegov ustvarjalec nekaj navdiha našel tudi v preteklosti.

Oblikovalec Steel Drake je izdelal koncept iPhona naslednje generacije, ki ga je poimenoval iPhone IQ. Njegova kreacija bo navdušila tiste uporabnike pametnih telefonov, ki se uvrščajo med pristaše naprav s kovinskim ohišjem. Teh verjetno ni malo, saj stekleno ohišje zaradi svoje občutljivosti ni ravno najbolj priljubljeno.

Telefon je oblikovan ergonomsko in se odlično prilega človeški dlani, hkrati pa  se ponaša z zaslonom brez okvirja. Na njegovi sprednji strani so senzorji in kamera, ki pa jih ni mogoče opaziti, saj se skrivajo pod zaslonom. iPhone IQ veliko pozornosti vzbuja tudi s svojo velikostjo.

Ali bi Applovo odločitev, da se ponovno odloči za lansiranje telefonov s kovinskim ohišjem, podprli? Mnenja o tej temi so prav gotovo deljena …

Galerija – iPhone IQ

Dodatne Informacije

Več informacij:
yankodesign.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!