Jesenska manikura bo v znamenju najbolj prikupnega češnjevega vzorca.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Trendseterke so že pred meseci napovedale, da bo jesen v znamenju bele manikire, a povsem očitno je, da se trendi spreminjajo kot vreme. Od poletja se ne bomo poslovili, saj bodo naše nohte krasile češnje. Je ta vzorec preveč otročji ali ‘must have’?

Pred leti je ves modni svet bil v znamenju češenj – uhani, obleke, torbice, majice, ovitki za telefone – potiski so krasili naše modne kombinacije, zdaj pa je čas, da okrasimo tudi svoje nohte s tem prikupnim vzorcem. Češnje nas spominjajo na poletje, modre oblake in počivanje na ležalnikih – v tem duhu lahko vstopite tudi v jesen ali pa se s češnjevo manikiro poslovite od toplejših dni.

Ideja zagotovo ni slaba!

View this post on Instagram

Cherries and checks for @yassstina

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on


ženske frizure 2018 jesen zima Ženske frizure 2018: najlepše frizure za jesen in zimo Balmain jesen/zima 2018 Luksuzna znamka Balmain od sredine septembra naprej tudi v Ljubljani neonske barve Ženska moda 2018: neonske barve so eden izmed ključnih trendov te jeseni nagubani škornji Ženski čevlji 2018: 10 najlepših nagubanih škorjev za jesen in zimo · · · · · · ·