Skrajni čas je že, da obrišete prah z usnjene jakne.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Usnjene jakne so brez dvoma popoln prehodni modni kos. Težko si je namreč zamisliti kombinacijo, v katero na bi spadala tudi usnjena jakna. To boš v galeriji, v kateri smo pokukali k zvezdnicam in si ogledali, kako one nosijo in kombinirajo ta nepogrešljivi modni kos jeseni, spoznala še enkrat.

Usnjena jakna je eden izmed tistih modnih kosov, ki ne bo šel nikoli iz mode. Posebej primerna je za današnji čas, torej jesen, in ni čudno, da se je je prijel vzdevek kraljica jeseni. To vedno znova potrjujejo tudi zvezdnice, ki najbolje vedo, kako jo nositi. Naj ti bodo fotografije modni navdih in prepričani smo, da najdeš kombinacijo, ki jo boš hotela nositi že jutri!

PREBERITE ŠE: Preveri, kako se je poročna obleka spreminjala v zadnjih 100 letih

Kako nepogrešljiv modni kos jeseni – usnjeno jakno – nosijo zvezdnice in kako bi jo morala tudi ti:

Skrajni čas je že, da obrišete prah z usnjene jakne.Odpri galerijo
Nova kolekcija modnih slovenskih torb Viva’s Project Viva’s Leather Goods: nova kolekcija modnih slovenskih torbic Poročna obleka skozi čas Preveri, kako se je poročna obleka spreminjala v zadnjih 100 letih PicMonkey Collage Barve in stili manikure ženskih nohtov za jesen 2015 PicMonkey Collage Ženske pričeske: smernice za jesen 2015 · ·