Noč čarovnic: najlepše in najizvirneje izrezljane buče na svetu

Izrezljane buče, ki so čiste umetnine

Noč čarovnic bo vsak hip tu, zato je skrajni čas, da vas spravimo v ustrezno razpoloženje. In kje je bolje začeti kot pri fotogaleriji z najlepše izrezljanimi bučami na svetu? Ob teh izrezljanih bučah se bodo vaše mojstrovine sicer zdele kot delo triletnega otroka, a do noči čarovnic imate vendarle še nekaj časa, da izpilite svojo tehniko rezljanja.

Noč čarovnic vedno bolj postaja tudi del slovenske folklore, in četudi se temu še tako upiramo, se ne moremo upreti rezljanju buč, ki je eden izmed zaščitnih znakov tega sicer ameriškega praznika. In ko boste enkrat videli najlepše izrezljane buče na svetu, ki sicer nimajo kaj dosti zveze s klasično predstavo strašnih buč, torej buč s trikotnimi očmi in nosom ter cikcakastimi usti, boste spoznali, da z uvoženim praznikom, našim ”drugim pustom”, ni prav nič narobe.

PREBERITE ŠE: Biblični prizori narave, ki so nastali s pirotehniko in dolgo ekspozicijo

Vam primanjkuje idej in motivov za rezljanje buč? Potem ste prav tako prišli na pravi naslov, saj boste v fotogaleriji našli številne. Verjetno boste za podoben rezultat sicer prej morali uničiti kar nekaj buč, a saj veste, kaj pravijo – vaja dela mojstra, in tu so bili na delu sami velemojstri. Pomembno je, da si za prvič/drugič/tretjič … ne zastavite pretežke naloge.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!