S kavbojkami Hellojeans lahko napolnite svojega iPhona.
Utrip mesta · moda

Vsi vemo, da kavbojke zaradi utesnjenih žepov niso najbolj primerne za prenašanje pametnih telefonov, saj so ti hitro premajhni za velikane, ki jih prenašamo. S podolgovatimi mobiteli je še šlo nekako, s pametnim telefoni pa se je situacija spremenila. K sreči so na trg prispele kavbojke rojene za lastnike pametnih telefon. A #Hello znamke Joe’s Jeans nimajo le namenski žepek za prenašanje telefona, ampak tudi namenski žepek za dodatno baterijo, ki med nošenjem polni telefon.

Kaj je huje? Da vam crkne telefon ali da ga ne morete pospraviti v hlače? #Hello, najboljše kavbojke za lastnike pametnih telefonov, ubijejo obe omenjeni muhi na en mah.

Ne le, da imajo poseben žepek, ki preprečuje, da bi ga zvili ali se nanj usedli, imajo tudi poseben žepek za baterijo, ki služi kot dodaten vir energije, ki je v dobi, ko je avtonomija delovanja velika težava- celo večja kot iskanje kavbojk, ki pašejo na vašo postavo in na ”postavo” vašega telefona- prava odrešitev. Znamka Joe’s Jeans je s svojo linijo #Hello torej odpravila dve novodobni težavi, zato bodo hlače verjetno kljub nekoliko višji ceni- (preračunanih) 175 evrov, 215 skupaj s polnilcem- modni hit.

V žepku je prostora za iPhone 5, 5s, ali 6 (a ne 6 Plus), nedaleč proč pa je še prostor za baterijo s katero telefon napolnite prek kabla USB. Petico in petico S lahko z njo ”natočite” do 85 odstotkov, medtem kot iPhone 6 do največ 70 odstotkov.

PREBERITE ŠE: Ultimativen modni trend: Kavbojke pomlad/poletje 2015

Kavbojke #Hellosicer niso prvi tovrsten poskus. Microsoft in britanski modni oblikovalec Adrien Sauvagesta sta namreč pred časom že predstavila prve hlače na svetu, ki napolnijo vaš mobilnik prek brezžičnega (Nokia) polnilca, s posebnimi kavbojkami za imetnike pametnih telefonov pa se je preizkusila tudi znamka I/O Denim.

This Is Ground - Mod Laptop This Is Ground – blagovna znamka torbic, ki so kreativna rešitev za naše vsakdanje težave Superge Supershell Pharrell Williams x adidas: Legendarne Superstarke z živahnimi umetniškimi poslikavami Pinnacle je ročna ura, ki ima kar dve uri- klasično mehansko in pametno uro Apple Watch. Pinnacle: Nico Gerard z uro, ki je klasična ročna ura in pametna ura Apple Watch Najbolje oblečeni v letu 2015 Kdo so najbolje oblečeni v letu 2015 po izboru revije Vanity Fair? · ·