fbpx

Joe’s Jeans #Hello – najboljše kavbojke za lastnike pametnih telefonov

S kavbojkami Hellojeans lahko napolnite svojega iPhona.

Vsi vemo, da kavbojke zaradi utesnjenih žepov niso najbolj primerne za prenašanje pametnih telefonov, saj so ti hitro premajhni za velikane, ki jih prenašamo. S podolgovatimi mobiteli je še šlo nekako, s pametnim telefoni pa se je situacija spremenila. K sreči so na trg prispele kavbojke rojene za lastnike pametnih telefon. A #Hello znamke Joe's Jeans nimajo le namenski žepek za prenašanje telefona, ampak tudi namenski žepek za dodatno baterijo, ki med nošenjem polni telefon.

Kaj je huje? Da vam crkne telefon ali da ga ne morete pospraviti v hlače? #Hello, najboljše kavbojke za lastnike pametnih telefonov, ubijejo obe omenjeni muhi na en mah.

S kavbojkami #Hello lahko skoraj neopazno polnite telefon kar na poti.
S kavbojkami #Hello lahko skoraj neopazno polnite telefon kar na poti.

Ne le, da imajo poseben žepek, ki preprečuje, da bi ga zvili ali se nanj usedli, imajo tudi poseben žepek za baterijo, ki služi kot dodaten vir energije, ki je v dobi, ko je avtonomija delovanja velika težava- celo večja kot iskanje kavbojk, ki pašejo na vašo postavo in na ”postavo” vašega telefona- prava odrešitev. Znamka Joe’s Jeans je s svojo linijo #Hello torej odpravila dve novodobni težavi, zato bodo hlače verjetno kljub nekoliko višji ceni- (preračunanih) 175 evrov, 215 skupaj s polnilcem- modni hit.

#Hello kavbojk na daleč ne boste ločili od drugih modnih kavbojk.
#Hello kavbojk na daleč ne boste ločili od drugih modnih kavbojk.

V žepku je prostora za iPhone 5, 5s, ali 6 (a ne 6 Plus), nedaleč proč pa je še prostor za baterijo s katero telefon napolnite prek kabla USB. Petico in petico S lahko z njo ”natočite” do 85 odstotkov, medtem kot iPhone 6 do največ 70 odstotkov.

PREBERITE ŠE: Ultimativen modni trend: Kavbojke pomlad/poletje 2015

Kavbojke #Hellosicer niso prvi tovrsten poskus. Microsoft in britanski modni oblikovalec Adrien Sauvagesta sta namreč pred časom že predstavila prve hlače na svetu, ki napolnijo vaš mobilnik prek brezžičnega (Nokia) polnilca, s posebnimi kavbojkami za imetnike pametnih telefonov pa se je preizkusila tudi znamka I/O Denim.

Na voljo je več modelov #Hello kavbojk.
Na voljo je več modelov #Hello kavbojk.

Dodatne Informacije

Več informacij:
joesjeans.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!