Vsestranska odeja Kachula 2.0.
Utrip mesta · dom

Odeja Kachula 2.0 je vsestranska odeja, ki jo nujno potrebuje vsak pustolovec. Zakaj? Ker je vodoodporna in ker se ne navleče vonja. Ker jo lahko zložite v blazino in spremenite v majico s kapuco, ki vas kot anorak varuje pred vetrom. Za 45 evrov na Kickstarterju dobite vse našteto v eni sami odeji!

Odejo Kachula 2.0 (Coalatree) lahko uporabite za številne priložnosti. Je precej bolj uporabna kot spalna vreča, ki je omejena zgolj na eno funkcijo, medtem ko lahko Kachulo 2.0 uporabite kot odejo, pokrivalo, ogrinjalo, anorak s kapuco ali blazino.

Primerna je za plažo, družinske izlete ali izlete v gore, za na vrt, za piknike v mestnem parku, za na čoln …

PREBERITE ŠE: NodPod: viseča mreža za glavo

Kachula 2.0 je nedvomno najbolj vsestranska in funkcionalna odeja na trgu. Je vodoodporna, trpežna in nedovzetna za vonj, hkrati pa vas v njej ne more prepihati, saj je neprepustna za veter. Ima tudi žepek za shranjevanje drobnih osebnih predmetov, kot so ključi, pametni telefon, denarnica ipd. Kachulo 2.0 lahko naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Vsestranska odeja Kachula 2.0Odpri galerijo
Nepremočljivi čevlji - trik z voskom Nepremočljivi čevlji: poceni trik za zaščito pred vodo in vlago Jedilna miza Sati Tala Sati Tala: jedilna miza, ki zbližuje Počivalnik za glavo NodPod. NodPod: viseča mreža za glavo Ronaldo izbral slovensko pohištvo Moon slovenskega podjetja Lina Design. Cristiano Ronaldo za svoj hotel izbral slovensko pohištvo Lina Design · · · ·