Kachula 2.0: vsestranska odeja, ki je tudi blazina in majica s kapuco

Vsestranska odeja Kachula 2.0.

Odeja Kachula 2.0 je vsestranska odeja, ki jo nujno potrebuje vsak pustolovec. Zakaj? Ker je vodoodporna in ker se ne navleče vonja. Ker jo lahko zložite v blazino in spremenite v majico s kapuco, ki vas kot anorak varuje pred vetrom. Za 45 evrov na Kickstarterju dobite vse našteto v eni sami odeji!

Odejo Kachula 2.0 (Coalatree) lahko uporabite za številne priložnosti. Je precej bolj uporabna kot spalna vreča, ki je omejena zgolj na eno funkcijo, medtem ko lahko Kachulo 2.0 uporabite kot odejo, pokrivalo, ogrinjalo, anorak s kapuco ali blazino.

Kachula 2.0 lahko vzamete kamorkoli.
Kachula 2.0 lahko vzamete kamorkoli.

Primerna je za plažo, družinske izlete ali izlete v gore, za na vrt, za piknike v mestnem parku, za na čoln …

PREBERITE ŠE: NodPod: viseča mreža za glavo


Kachula 2.0 je nedvomno najbolj vsestranska in funkcionalna odeja na trgu. Je vodoodporna, trpežna in nedovzetna za vonj, hkrati pa vas v njej ne more prepihati, saj je neprepustna za veter. Ima tudi žepek za shranjevanje drobnih osebnih predmetov, kot so ključi, pametni telefon, denarnica ipd. Kachulo 2.0 lahko naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Dodatne Informacije

Več informacij:
coalatree.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!