Disneyjevi princese kot zvezdnice
V zraku · buzz buzz

Ste se kdaj spraševali, kako bi bilo videti, če bi Disneyjeve princese, kot so Ariel, Pepelka in Elsa, pozirale za modne revije, kot so Vogue, GQ in W, se sprehajale po rdeči preprogi in nastavljale soju žarometov? S to idejo se je poigral fotograf in ilustrator Gregory Masouras, ki si je Disneyjeve princese zamislil kot resnične zvezdnice, kot so na primer članice klana Kardashian, pa Cara Delevigne in Alessandra Ambrosio.

Kako bi bile videti Disneyjeve princese videt kot zvezdnice? Z njimi se je poigral fotograf in ilustrator Gregory Masouras ter ustvaril zanimivo serijo Animation In Reality, v kateri Disneyjeve princese in zlobnice spreminja v pop ikone, kot so Kardashianke, Cara Delevigne ipd.

PREBERITE ŠE: Večno mlade – zvezdnice, ki ne kažejo svojih let

Eno je jasno. Disneyjeva dekleta imajo po filmski karieri zagotovljeno kariero v modnem svetu.

Galerija – Disneyjeve princese kot zvezdnice:

Disneyjeve princese kot zvezdniceOdpri galerijo

shutterstock_3644672 Nihče si ne bi mislil: to se zgodi s kovanci, ki jih vržemo v fontane Z vodnim skuterjem po poplavljenih območjih. Slovenec poplave v svojem kraju izkoristil za vožnjo z vodnim skuterjem privlačni sivolasci Izjemno privlačni sivolasci, ki se jim leta ne poznajo Življenje pred in po internetu Poglejte, kako drastično je internet spremenil naša življenja · · · · · · · · ·