Ob naslednjem naročilu v McDonald'su boste morda prejeli tudi obutev.
Utrip mesta · moda

McDonald’s je simbol za nezdravo prehrano, zato ga le redkokdo povezuje s športom. Kot kaže, pa so mu naklonjeni tudi poklicni športniki. Splet so namreč obkrožile kopačke, ki so posvečene prav ameriškemu prehrambnemu podjetju.

Podjetje Theheymann Studios, ki izdeluje športno obutev, prilagojeno poklicnim športnikom, je tokrat presenetilo z lansiranjem copat z motivom McDonald’sa.

Novi model je bil zasnovan za igralca ameriškega nogometa Adoree’ja Jacksona, ki je mnogim poznan pod vzdevkom ‘Sweet Pea’.

Jackson si želi svojo ljubezen do verige restavracij s hitro prehrano izraziti tudi na igrišču. Pri ustvarjanju copat, ki nosijo ime McAdoree’s, je sicer sodeloval umetnik 716ghost. Zgornji del obutve je okrasil s hamburgerjem ‘Filet-O-Fish’, piščančjimi ‘McNuggetsi’ in pomfritom.

Ali si tudi vi želite na igrišče stopiti s kopačkami, na katerih so natisnjeni izdelki iz McDonald’sove ponudbe? Na žalost to za zdaj še ne bo mogoče, saj model ni na voljo za množično prodajo.


Gucci x SEGA: čevelj, ki združuje modno eleganco z igrivim svetom iger. Gucci x SEGA: čevelj, ki združuje modno eleganco z igrivim svetom iger Kako izbrati ustrezen klobuk glede na obliko svojega obraza? Kako izbrati ustrezen klobuk glede na obliko svojega obraza? reebok victoria beckham Reebok x Victoria Beckham: najbolj epska športna oblačila, združena z visoko modo tumblr_pbt7srK0uc1sox1blo1_1280 Ikonični škornji Dr. Martens, oviti v bleščice, so čevlji te jeseni · · · ·