Premočeni čevlji
V zraku · buzz buzz

Veš, kako najhitreje posušiš mokre čevlje? Ta preprosti trik ti bo ob deževnih dnevih prišel še kako prav! Kajti ni ga hujšega kot mokri čevlji. Ker ti pomenijo mokre nogavice, te pa mokre noge. To lahko v hladnejših mesecih vodi v prehlad, da o neprijetnem občutku niti ne govorimo. Obstaja samo ena metoda hitrega sušenja čevljev, ki čevljem ne škoduje. Preveri, katera!

Mokri čevlji! Uf, kako to sovražimo. In kako dolgo se sušijo sami od sebe! Če jih čez noč pustiš na zraku, bodo zjutraj še vedno vlažni. Groza. K sreči obstaja učinkovita metoda, kako jih kar najhitreje posušiš, ne da bi jih poškodoval.

PREBERITE ŠE: Škornji, zaradi katerih se boste veselili jesenskih deževnih dni

Mokre čevlje najhitreje posušiš tako, da v kepo zmečkaš časopisni papir in ga dodobra natlačiš v čevelj. Ta bo čez noč iz premočenih čevljev nase navlekel večino vlage. Če imaš možnost, papir vsakih nekaj ur zamenjaj, da vpije kar največ vode. Da posušiš zunanjo stran, nekaj papirja ovij okoli čevlja in ga pričvrsti z gumico.

Da postopek še pospešiš, čevlje postavi pred ventilator, nikakor pa jih ne prislanjaj k radiatorju, saj bi jim to škodovalo. Prav tako jih ne suši v sušilnem stroju, saj je tam previsoka temperatura, ki lahko škoduje lepilu v čevljih.

Zvezdniki kot ženske Kako bi bili zvezdniki videti, če bi bili ženske? Naravno ozadje kot barva za silhuete Papirnate silhuete živali v katere se boš zaljubil PicMonkey Collage Najvplivnejši ljudje na svetu, ko so bili še mladi in polni upanja maxresdefault (1) Dekleta prvič vidijo svojo najboljšo prijateljico golo. Reakcija? ·