fbpx

Darth Vader tuš ročka je najboljša tuš ročka daleč daleč naokoli

Darth Vader ročka za tuširanje

Darth Vader tuš ročka je najboljša tuš ročka daleč daleč naokoli in obvezen kos kopalniške opreme za vse oboževalce filmske sage Vojna zvezd ter za vse, ki iščete nekaj drugačnega. Bi radi na lastne oči videli jokati najslavnejšega zlikovca na svetu? Prav to ena od nastavitev ročke za tuš omogoča, saj lahko voda teče samo skozi njegove očesne jamice. ''Zmeraj dva sta- nič več, nič manj: Mojster in Vajenec.'', je dejal Yoda, zato je Oxygenics, ki proizvaja Darth Vader tuš ročke, izdelal tudi R2-D2 tuš ročko.

Osnovne Informacije
Znamka
Oxygenics
Model
Star Wars
Cena
27,82€

Darth Vader tuš ročka je najboljša tuš ročka daleč daleč naokoli, ni pa edina Star Wars tuš ročka, ki jo je navdahnila slovita filmska saga. Oxygenics je namreč pripravil tudi R2-D2 tuš ročko, obe pa sta izdelani karseda po vzoru originalnih dizajnov Georga Lucasa. In kaj je glavna razlika med njima (razen tega, da je ena predstavnica temne sile, druga pa je na strani dobrih fantov)?

PREBERITE ŠE: Bluetooth zvočniki, ki jih je navdihnila filmska saga Vojna zvezd

Darth Vader in R2-D2 ročki za tuširanje.
Darth Vader in R2-D2 ročki za tuširanje.

Pri najbolj šibkem curka tuš ročke, ki je kopija čelade Sith Lorda, se lahko tuširate v ”solzah” gospodarja Sitha, poleg ročke pa dobite tudi nosilec, da med tuširanjem ni potrebno, da je vedno z vami Sila. Razlika je tudi v ceni. Darth Vader vas olajša za (preračunanih) 28 evrov, robotek pa za 23 evrov, obe tuš ročki pa imata po tri nastavitve vodnega curka, ki obljubljajo prihranek do 75 evrov na leto pri računu za vodo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
bedbathandbeyond.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.