Kako zaviti darilo, če imate mačko?
V zraku · buzz buzz

Ko mačka enkrat vstopi v vaše življenje, se čisto vse spremeni. Poskusite zaviti darilo v njeni bližini, pa vam bo morda bolj jasno, o čem govorimo.

Za mačko bi lahko rekli, da je kot majhen otok, ki se je naučil plaziti. Opozorite jo, naj ne bo poredna, pa vam polomi najljubšo vazo z rastlinami. Posedete jo v njen prostor, pa je čez nekaj minut že pri vaših nogah. In če ste razmišljali o tem, da bi zavijali darila v njeni bližini, vam močno odsvetujemo!

Zakaj je zavijanje daril z mačko nočna mora, nam je v smešnem stripu pokazal Nick Filippou, lastnik mačke Minnie. Nick je svojo ljubljenko spoznal, ko je delal kot prostovoljec v Little Flower Rescue. In se je vanjo takoj zaljubil. Prikupni mucki na stipih manjka del ušeska, kar jo naredi še bolj prikupno. A njeno nagajenje ni nič kaj srčkano.

Galerija slik – Kako zaviti darilo, če imate mačko?

KORAK 1: Razprete ovijalni papir ...Odpri galerijo

Photo by Renato Abati from Pexels Tako lahko se noro zaljubiš v zgolj 45 minutah? Izbrali smo najbolj vroče moške letošnjega leta in sline se nam cedijo. To je 10+ najbolj vročih moških 2018, kot so jih izbrali spletni uporabniki 43914397_249129929097976_7009559248040142824_n Tvoje fotografije na Instagramu povedo o tebi več, kot si misliš otroci Ti fotografi bolnim otrokom pričarajo nepozabno božično izkušnjo · · · · ·