fbpx

Kako zaviti darilo, če imate mačko?

Kako zaviti darilo, če imate mačko?

Ko mačka enkrat vstopi v vaše življenje, se čisto vse spremeni. Poskusite zaviti darilo v njeni bližini, pa vam bo morda bolj jasno, o čem govorimo.

Za mačko bi lahko rekli, da je kot majhen otok, ki se je naučil plaziti. Opozorite jo, naj ne bo poredna, pa vam polomi najljubšo vazo z rastlinami. Posedete jo v njen prostor, pa je čez nekaj minut že pri vaših nogah. In če ste razmišljali o tem, da bi zavijali darila v njeni bližini, vam močno odsvetujemo!

Zakaj je zavijanje daril z mačko nočna mora, nam je v smešnem stripu pokazal Nick Filippou, lastnik mačke Minnie. Nick je svojo ljubljenko spoznal, ko je delal kot prostovoljec v Little Flower Rescue. In se je vanjo takoj zaljubil. Prikupni mucki na stipih manjka del ušeska, kar jo naredi še bolj prikupno. A njeno nagajenje ni nič kaj srčkano.

Galerija slik – Kako zaviti darilo, če imate mačko?

Dodatne Informacije

Več informacij:
iizcat.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.