Kakšne barve so ti natikači?
V zraku · buzz buzz

Pa ne že spet! Se še spomnite, kako je pred dobrim letom spletne uporabnike razdelila belo-zlata oziroma modro-črna obleka? Nekaj podobnega se zdaj dogaja s temi natikači! Nekateri namreč vidijo zlato-bele, drugi zlato-modre in tretji modro-črne natikače. V kakšni barvni kombinaciji jih vidite vi?

Kakšne barve so ti natikači? Potem, ko se je evforija zaradi obleke, okoli katere se ljudje nikakor nismo mogli poenotiti, ali je bela in zlata ali modra in črna, le polegla, je za novo tovrstno debato poskrbela uporabnica Twitterja, Portugalka Falsiane, le da so obleko zamenjali natikači.

Slednja je namreč objavila fotografijo natikačev in pozvala sledilce, naj ji povedo, kakšne barve so. Na videz neumno vprašanje, a kot pri obleki, se je tudi tu izkazalo, da gre za fenomen in da ni enoznačnega odgovora.

PREBERITE ŠE: Je na tej fotografiji Bill Murray ali Tom Hanks?

Posledično se je med spletnimi uporabniki hitro vnel prepir, ki ga je tudi tokrat zanetila optična prevara. Zgodovina se torej ponavlja, čeprav je že znano, kakšne barve so natikači v resnici. Ljudje se sicer najbolj nagibajo k zlato-beli kombinaciji, najmanj ljudi pa vidi natikače kot črne in modre. Kakšne pa vidite vi natikače s sindromom belo-zlate oz. modro-črna obleke? Spodnja fotografija je proizvajalčeva fotografija (Havaianas), ki je potrdil, da so natikači … (za odgovor glejte spodaj).


Gigi Hadid se norčuje iz Melanie Trump Gigi Hadid se je tako delala norca iz Melanie Trump Disneyjevi princese kot zvezdnice Kako bi bile videti Disneyjeve princese kot zvezdnice? shutterstock_3644672 Nihče si ne bi mislil: to se zgodi s kovanci, ki jih vržemo v fontane Z vodnim skuterjem po poplavljenih območjih. Slovenec poplave v svojem kraju izkoristil za vožnjo z vodnim skuterjem · ·