shutterstock_101809090
V zraku · astrologija

Ste bolj varčevalne ali zapravljive narave?

Kateri astrološki znaki znajo odlično upravljati z denarjem in katerim to nikakor ne gre od rok, glede na astrologijo?

Nekateri preprosto ne znajo ravnati z denarjem, takoj ko ga zaslužijo, ga že v istem trenutku zapravijo. Nekateri varčujejo le za kratek čas in potem vse porabijo, drugi zapravljajo več kakor lahko in tako zapadejo v dolgove.

Kateri so tisti znaki, ki se po mnenju astrologov ne morejo nadzirati pri zapravljanju in posledično ne znajo upravljati z denarjem?

Strelec

Je zelo odločen in motiviran znak astrologije. Trdo delajo, da zaslužijo denar. Problem je, ker ga ne znajo obdržati, saj ga zapravljajo, kjer je le mogoče. Za njih stroški niso pomembni, samo da se dobro zabavajo in potujejo. Življenjske izkušnje in zabava so za njih pomembnejši kakor varčevanje. Na takšen način hitro zabredejo v finančne težave.

Ribi

So nesebični in radi pomagajo drugim, a pri tem pozabljajo nase. Denar bodo podarili prijatelju, ki je v stiski ali dobrodelnemu društvu, čeprav so sami v težki finančni situaciji. Denar vlagajo v stvari, v katere verjamejo, da bodo nekoč imele vrednost, čeprav si vložka pravzaprav ne morejo privoščiti.

Vodnar

Radi delajo stvari na veliko. Ne morejo se upreti novostim, npr. vsakič, ko se pojavi nova različica znamke njihovega telefona, ga morajo imeti, čeprav je stari telefon še vedno čisto okej. Niso dosledni pri finančnih odločitvah, zaradi tega imajo večkrat probleme z denarjem.

Lev

So sicer precej previdni pri porabi denarja, vendar izredno radi kupujejo darila svojim bližnjim in seveda predvsem sebi. Zelo radi se razvajajo (masaže, kozmetični saloni …) in pri tem izgubijo nadzor nad finančnim stanjem.

In kateri znaki se po mnenju astrologov zelo dobro znajdejo v svetu upravljanja z denarjem?

Bik

So marljivi in dobro zaslužijo, varčujejo. Vsake toliko časa si privoščijo nekaj zase, vendar to skrbno načrtujejo, točno vedo koliko denarja lahko zapravijo. Radi imajo zastavljene cilje in prednosti, ki jim jih prinašajo. Imajo prihranke za težke čase, ob tem se počutijo varne.

Rak

So finančno stabilni. Trdo delajo, imajo stalen vir prihodkov. Zaradi tega se sprostijo in se počutijo dobro, saj vedo, da če bo šlo kdaj kaj narobe, imajo še vedno dovolj prihrankov, da ne bodo zabredli v dolgove. Denar ne porabljajo za nepotrebne stvari, ampak le za to, kar potrebujejo. Vlagajo v pametne naložbe ali stvari, za katere so prepričani, da bodo imeli trajno vrednost. Ne tvegajo!

Devica

So praktični in na vsa vprašanja v svojem življenju gledajo z istega zornega kota, torej ne skačejo iz ene odločitve v drugo. So stabilni pri naložbah in nakupih. Pred nakupom naredijo obsežno raziskavo, saj se želijo prepričati, da ne bodo težko prisluženega denarja zapravili za napačno stvar.

Škorpijon

Imajo dober instinkt. So tekmovalni, kar jih motivira. Pametno upravljanje z denarjem jim pomaga, da so neodvisni. Nikoli se ne želijo zanašati na nekoga drugega. Nikomur ne omenjajo, koliko denarja imajo, porabljajo pa ga le takrat, ko ga potrebujejo ali si kaj posebej želijo. So zelo modri glede financ.

shutterstock_653173501 Kakšno sporočilo za dobro jutro bo ogrelo njeno srce (glede na astrološko znamenje)? michael-mcauliffe-66IfwMRtauE-unsplash (1) Si med njimi? To so astrološka znamenja, ki tudi v najtežjih časih mislijo pozitivno! shutterstock_1638464137 copy Previdno! Teh 5 astroloških znakov vas lahko brez opozorila v trenutku izbriše iz svojega življenja! shutterstock_522963865 (1) Ženske, rojene v teh 4 astroloških znamenjih, so nepremagljive in nikoli se ne predajo! · · ·