fbpx

Yves Béhar razkriva Forme, pametno ogledalo za domači fitnes

Pametno ogledalo za domači fitnes Forme

Švicarski oblikovalec Yves Béhar je tokrat predstavil svojo novo mojstrovino, in sicer pametno ogledalo za domači fitnes Forme. Prvi kupci bodo lahko z njim vadili že jeseni letos.

Po zgledu Mirrorja in Tonala, je nastal Forme, domače ogledalo za fitnes, za katerim stojita oblikovalec Yves Béhar in podjetnik Trent Ward. Njegova zasnova vključuje izginjajoč zaslon (torej zaslon za vadbo) in par ročic, s katerimi lahko izvajamo na primer vaje za moč, ko pa jih ne rabimo, pa jih preprosto skrijemo za napravo, ki se, ko odsluži svojemu namenu, v celoti spremeni v navadno ogledalo.

Pametno gledalo za domači fitnes Forme
Pametno gledalo za domači fitnes Forme

Na voljo so različni načini vadbe, ki za svoje delovanje uporabljajo strojno učenje, saj lahko tako ocenijo naše zmogljivosti, prilagajajo težo uteži in zbirajo podatke o našem delu, s čimer lahko natančno sledijo našemu napredku. Naprava Forme naj bi prve kupce dosegla že to jesen, naprodaj pa bo kot del naročnine (39 mesecev bo treba odšteti 149 dolarjev) ali pa kot samostojni nakup (okoli 5.600 dolarjev).

Galerija: ogledalo za domači fitnes Forme

 

Dodatne Informacije

Več informacij:
formelife.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.