Vadbeno ogledalo The Mirror
V zraku · tehnologija · gadgeti

Vadbeno ogledalo The Mirror, ki je ustvarjeno za tiste z malo prostega časa, je ogledalo in visokotehnološki učitelj telovadbe hkrati.

Telovadba doma je seveda lahko zelo učinkovita, a brez neštetih aparatur s fitnesa in osebnega trenerja, ki natančno ve, katere vaje nam najbolj pomagajo, rezultati ne bodo tako hitri kot sicer. S tehnologijo pa je prišla tudi možnost, da se profesionalnih vaj udeležimo kar doma. Eno izmed takšnih tehnologij prinaša vadbeno ogledalo The Mirror, ki navzven deluje kot ogledalo, v bistvu pa gre za LCD-zaslon, prek katerega opazujemo navodila za telovadbo. Izbiramo lahko med 10.000 vnaprej pripravljenimi vajami. Telovadimo lahko tudi v živo, vsak dan v tednu.

The Mirror zna vaje tudi prilagoditi uporabnikovim sposobnostim. Tako kot pravi trener. Pri registraciji v mobilno aplikacijo, prek katere upravljamo The Mirror, mora uporabnik vnesti tudi podatke o morebitnih poškodbah. Na podlagi teh podatkov bodo vaje manj obremenjevale poškodovan del telesa.

Vadbeno ogledalo The Mirror je torej odlično za tiste, ki nimajo časa za odhod v fitnes, bi se pa vseeno radi malce spotili v udobju lastnega doma. In to ob izvajanju vrhunsko izdelanih vaj. The Mirror je namenjen tudi jogi, v kratkem pa bo primeren tudi za meditacijo. Tako kot še en zanimiv izum, VR očala za fitnes Black Box, tudi ogledalo The Mirror za zdaj ostaja le v ZDA. Njegova cena je 1.495 dolarjev, za telovadbo pa je treba plačevati mesečno naročnino. Ta se začne pri 39 dolarjih na mesec.

Galerija: The Mirror

Vadbeno ogledalo The MirrorOdpri galerijo

razer-blade-15-gallery09 To so najboljši gaming prenosniki leta 2019 Pametna ura Apple Watch Najboljši “gadgeti” leta 2019: najboljše, kar nam je ponudila tehnologija Zemljevid sveta za praskanje Ideje za darila 2019: popolna darila za popotnike selling_point_1520213932DEEBOT N79S website-PC-1 Najboljši robotski sesalniki leta 2019: za kristalno čist dom · ·