fbpx

The Mirror: Ogledalo, pred katerim topite maščobo

Vadbeno ogledalo The Mirror

Vadbeno ogledalo The Mirror, ki je ustvarjeno za tiste z malo prostega časa, je ogledalo in visokotehnološki učitelj telovadbe hkrati.

Telovadba doma je seveda lahko zelo učinkovita, a brez neštetih aparatur s fitnesa in osebnega trenerja, ki natančno ve, katere vaje nam najbolj pomagajo, rezultati ne bodo tako hitri kot sicer. S tehnologijo pa je prišla tudi možnost, da se profesionalnih vaj udeležimo kar doma. Eno izmed takšnih tehnologij prinaša vadbeno ogledalo The Mirror, ki navzven deluje kot ogledalo, v bistvu pa gre za LCD-zaslon, prek katerega opazujemo navodila za telovadbo. Izbiramo lahko med 10.000 vnaprej pripravljenimi vajami. Telovadimo lahko tudi v živo, vsak dan v tednu.

The Mirror zna vaje tudi prilagoditi uporabnikovim sposobnostim. Tako kot pravi trener. Pri registraciji v mobilno aplikacijo, prek katere upravljamo The Mirror, mora uporabnik vnesti tudi podatke o morebitnih poškodbah. Na podlagi teh podatkov bodo vaje manj obremenjevale poškodovan del telesa.

Vadbeno ogledalo The Mirror
Vadbeno ogledalo The Mirror

Vadbeno ogledalo The Mirror je torej odlično za tiste, ki nimajo časa za odhod v fitnes, bi se pa vseeno radi malce spotili v udobju lastnega doma. In to ob izvajanju vrhunsko izdelanih vaj. The Mirror je namenjen tudi jogi, v kratkem pa bo primeren tudi za meditacijo. Tako kot še en zanimiv izum, VR očala za fitnes Black Box, tudi ogledalo The Mirror za zdaj ostaja le v ZDA. Njegova cena je 1.495 dolarjev, za telovadbo pa je treba plačevati mesečno naročnino. Ta se začne pri 39 dolarjih na mesec.

Galerija: The Mirror

Dodatne Informacije

Več informacij:
mirror.co

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!